Kahramanmaraş Ebrar Sitesi'ndeki Depremde Can Kaybı Sayısı Arttı, Yeni Veriler Açıklandı Kahramanmaraş Ebrar Sitesi'ndeki Depremde Can Kaybı Sayısı Arttı, Yeni Veriler Açıklandı
Temur, projelerin hızla tamamlanması ve hak sahiplerine teslim edilmesi için yoğun bir mesai harcıyor.
Türkoğlu'nda Eksiklikler Hızlıca Gideriliyor
İl Müdürü Temur'un Türkoğlu ilçesindeki Şekeroba Mahallesi'nde gerçekleştirdiği incelemeler, toplantının ana odak noktasını oluşturdu. Devam eden afet konut projelerini yakından inceleyen Temur, tespit edilen eksikliklerin ivedilikle giderilmesi için ilgili firma yetkililerine gerekli talimatları verdi. Konutların en kısa sürede hak sahiplerine teslim edilmesi amacıyla çalışmaların hızlandırılması gerektiğinin altını çizdi.
Nurhak'ta İş Planları Gözden Geçiriliyor
Nurhak ilçesindeki afet konut projeleri de İl Müdürü Temur'un inceleme rotasında yer aldı. Bölgedeki çalışmaları yerinde gören Temur, firma yetkililerinden projelerin son durumu hakkında detaylı bilgiler aldı. Yapım sürecinde karşılaşılabilecek olası aksaklıkların en aza indirilmesi ve mevcut eksikliklerin giderilmesi amacıyla iş planlarının yeniden gözden geçirileceği belirtildi. Bu titiz inceleme, projelerin zamanında ve eksiksiz tamamlanması için büyük önem taşıyor.
"Afetzedeler Bir An Önce Yuvalarına Kavuşmalı"
Kahramanmaraş AFAD İl Müdürü Tayfun Temur, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, afetzede vatandaşların bir an önce sıcak yuvalarına kavuşabilmesi için tüm çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü vurguladı. Temur, ilgili firmalarla sürekli iletişim halinde olduklarını ve tespit edilen eksikliklerin en kısa sürede giderilmesi için gerekli tüm adımların atıldığını belirtti. Bu açıklama, AFAD'ın afetzedelerin konut sorununa çözüm bulma konusundaki kararlılığını bir kez daha ortaya koydu.

 

Editör: ATİLLA ŞAKACI