Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde bulunan Gazi Ortaokulu’nda öğrenim gören yaklaşık 40 öğrenciye kışlık mont ve ayakkabı yardımı yapıldı. Hayır sahibi vatandaşların çalışmalarıyla toplanan ayni yardımlar bugün okulda öğrencilerle buluşturuldu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kahramanmaraş Gazi Ortaokulu Müdürü Mustafa Ertem, “Kahramanmaraş Kunduracılar Odası Başkanı Ali Köfte Bey, okulumuzda ihtiyaç sahibi 40 öğrenciye hem mont hem de bot ve ayakkabı ihtiyacını karşılamak için yardımda bulundu. Öğrencilerimiz, çok mutlu oldu. Özellikle bu soğuk günlerde çocuklarımız, çok mutlu oldular. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Yardım kampanyasına ayakkabıcı esnafıyla beraber destek veren Kahramanmaraş Kunduracılar Odası Başkanı Ali Köfte ise şu değerlendirmelerde bulundu: “Gazi Ortaokulu Müdürümüzün talebi üzerine ihtiyaç sahibi çocuklarımıza 40 çift ayakkabı temin ettik. Tabi buna vesile olan Kadir Bey’e de teşekkür ediyoruz. Bu soğuk günlerde çocuklarımızın ayaklarının üşümesine gönlümüz razı olmazdı. İnşallah ihtiyaç olduğunda gücümüz nispetinde her zaman öğrencilerimizin yanında olacağız.”

Öğrencilere kışlık ayakkabı ve giyim yardımı kampanyasının organizatörlerinden Abdülkadir Gülmez de kampanyaya destek veren herkese teşekkür ederek şunları söyledi: “Bu soğuk kış gününde yavrularımızın ayaklarını ısıtma adına Gazi Ortaokulu’nda böyle bir çalışmada bulunduk.  Kahramanmaraş Kunduracılar Odası Başkanı Ali Köfte Bey başta olmak üzere esnaf arkadaşlarımıza, katkıda bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz. Allah razı olsun, diyorum. Kış mevsiminde yavrularımızın ayaklarını ısıttılar, Rabbim de onların yüreklerini ısıtsın inşallah!”

HABER: ÖMER FARUK SALMAN

Editör: Haber Merkezi