Atık kağıt fabrikasında ki atıklar arasından çıkan 3 bin adet mavi kapak, projeye Kahramanmaraş'ta öncülük eden Abdülkadir Gülmez'in aracılığıyla, ihtiyaç sahibi 10 engelliye tekerlekli sandalye ile umut oldu. Fabrika içerisinde düzenlenen toplu dağıtım programı ile tekerlekli sandalyelerin bazıları engelli vatandaşlara bizzat teslim edilirken, bazıları ise engellilerin ailelerine verildi.

Tekerlekli sandalyeleri alan engelli vatandaşlar ve engelli aileleri, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Projeye öncülük eden Abdülkadir Gülmez ise mübarek Cuma gününde 10 engellinin sevincine ortak olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Mavi kapak kampanyasına verdikleri destekten dolayı fabrika çalışanlarına ve yönetimine teşekkür eden Gülmez, ''Destek veren herkesten Allah razı olsun. Burada önemli olan, insanların beyinleri engelli olmasın. Ayaklardaki, kollardaki bir takım sıkıntılar bir şekilde gider ama önemli olan insanların beyinde ve yüreğinde engel olmamasıdır'' dedi.

İşletme içerisinde 3 yıllık bir sürede atıklar arasında bulunan 300 bin mavi kapak topladıklarını belirten yönetim kurulu üyesi Melek Gül, ''Şirket olarak biz zaten geri dönüşümün içerisindeyiz. Bugün de engelli kardeşlerimizin sevincine ortak olduk'' ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi