İl Millî Eğitim Ölçme Değerlendirme Merkezinden sorumlu Müdür Yardımcısı Ahmet Akkücü başkanlığında, Pazarcık İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Mecit Topal, beraberinde Ölçme Değerlendirme Merkezi Koordinatörleri: Mahmut Per ve Coşkun Erdinç  Arı ile Pazarcık ilçesinde bulunan Yumaklı Cerit İlkokuluna  İlkokuluna ziyaret yapıldı.

Millî Eğitim Bakanlığınca ilimiz Kahramanmaraş’ tan seçilen 4. Sınıflar düzeyinde 7 okul ve 9 şubeden 268 öğrencinin katılımıyla yapılacak olan 2021 Uluslararası Okuma Becerilerinde Gelişim Araştırması (PIRLS) – ((Progress in İnternational Reading Literacy Study) kapsamında İl Millî Eğitim Müdürlüğü Ölçme Değerlendirme merkezince seçilen İlkokullara ziyaret gerçekleştiriliyor.

İlgili sınıfta bugüne kadar ne gibi çalışmalar yapıldığı değerlendirildi, öğrencilere kitap hediye edildi, kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi. Okunan kitaplarla ilgili sorular soruldu, cevaplar alındı, toplu fotoğraf çekildi, ayrıca okul öğretmenleriyle eğitim adına genel sohbet yapıldı. (HABER: YAVUZ NALBANTBAŞI)

Editör: Haber Merkezi