Genel Başkan Yardımcısı Bayram Sakartepe’nin de katıldığı il divan toplantısı, 19 Ocak günü, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde yapıldı.

Kahramanmaraş İl Başkanı Mehmet Dere yaptığı açıklamada,  ''Bilindiği üzere 2. Kırk yılın Başlangıcı olan 23.11.2018 yılında Hacı Bayram Veli Hz manevi huzurunda  harekete geçen 2. Kırk yılın başlangıcını yapan Milli Görüş hareketimiz daha 1. Yaşına basmadan 81 İl Teşkilatını, 700 ilçe Teşkilatını çok kısa bir sürede büyük bir aşkla elbirliği ile hızla kurmuştur. Kuruluş çalışmalarına aziz milletimizin gösterdiği ilgi, alaka, rağbet Milletimizin Milli Görüş harekatını ne kadar özlediğini , ne büyük bir arzuyla beklediğini göstermektedir'' dedi.

Bu coşkuyu Büyük kongremize  katılımdaki izdiham ile adeta stadları patlatırcasına 60.000 insanla doldurarak tüm Türkiyeye islam alemine ve dünyaya göstermiştir diyen Dere şunları kaydetti;

''Bu kongremiz  çok önemliydi ; çünkü Dünya mazlumlarının Ümidi sizdiniz; gözü yaşlı ninelerin; evlatlarına bir lokma ekmek yediremiyen annelerin; soğuktan tir tir titreyen çocukların; ümidi sizdiniz; Bu kongre Çok önemliydi ; Çünkü dünya zalimlerinin korkusu sizdiniz; kan emen siyonizmin vampir çenesini kıracak sizdiniz; yarasaların ışıktan kaçtığı gibi, katillerin canilerin tek korktuğu sizdiniz Ülkemiz sınırlarına 40.000Tır silah yığan haçlı zihniyetine  ermeni  diasporasının yaptırım kararını alan ABD ve Natonun  İncirlik ;kürecik üssünü kapatacak tek yürek sizdiniz. Kahramanmaraşlı İl başkanı olarak  ülkemde Açların, sosyal yardımlar bekleyen kimsesiz milyonların , açlık sınırındaki işsizin, siftah yapamayan esnafın, tarladaki mahsulünü kaldıramayan çifçinin, maaşına artış bekleyen emeklinin özlemle beklediği Erbakan hasretinin kapısını açtığınız için dünya mazlumlarının ümidi olduğunuz ,zalimlerinin kalbine korku saldığınız Milli Görüş Harekatının Çalışmalarının İçinde Bulunduğunuz ,Emek verdiğiniz, Gecenizi  gündüzünüze kattığınız için sizleri kutluyorum tebrik ediyorum.

Mehmed'im, sevinin, başlar yüksekte!

Ölsek de sevinin, eve dönsek de!

Sanma bu tekerlek kalır tümsekte!

Yarın, elbet bizim, elbet bizimdir!

Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir!

saygılarımla                                                                               

HABER-FOTO: YAŞAR ERİKLİ

Editör: Haber Merkezi