Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konferansa Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun’un eşi Sevilay Coşkun, Türkoğlu Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu’nun eşi Sibel Hersanlıoğlu, Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman ile eşi Raziye Kahraman, Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Şube Müdürü Ahmet Akküncü, Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Halk Eğitimi Merkezleri idarecileri, usta öğretici ve öğretmenler katıldı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, 1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası’nı bu yıl ikinci kez etkinlikler ile kutladıklarını belirterek, “Hayat boyu öğrenme, kültürümüzde, medeniyetimizde, inancımızda, doğumdan başlayıp ölüme kadar giden, hatta doğum öncesini ve ölüm sonrasını da ilgilendiren uzun soluklu bir öğrenmedir. Bizler de hayat boyu öğrenmeyi her platformda ve sürekli toplumumuzun gündeminde tutmaya, bu sürece bir katkıda bulunmaya gayret ediyoruz. Bu kapsamda bugün hem Prof. Dr. Burcu Erşahin hocam, hem Prof. Dr. İsmail Bakan hocam hayat boyu öğrenmenin bizi doğrudan etkileyen üç tane unsuru olan e-ticaret, pazarlama ve iletişim konularında bizlere bilgilendirme yapacaklar. Bu vesileyle kendilerine hoş geldiniz diyor, sunumları için şimdiden teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Açılış konuşmasının ardından KSÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Bakan ile Prof. Dr. Burcu Erşahan, konferanslarını gerçekleştirdi. Konferansın sonunda Prof. Dr. İsmail Bakan ile Prof. Dr. Burcu Erşahan’a günün anısına hediye takdim edildi.

Editör: Haber Merkezi