Törene; Türkoğlu İlçe Kaymakamı Gürbüz Saltaş, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Arif Şen, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, AK Parti İlçe Başkanı Veli Ünlü, Kurum ve Daire Amirleri, Mahalle Muhtarımız ve Mahalle sakinlerimiz katıldı.

Türkoğlu İlçe Kaymakamı Gürbüz Saltaş; “Türkoğlu ilçemiz Kadıoğluçiftliği mahallemizdeyiz. Taziye evimizin sosyal tesisimizin temel atma töreninde tüm vatandaşlarımızla bir aradayız. Burada devlet vatandaş ilişkilerinden en iyi örneğini görüyoruz.

Sosyal tesisimiz 2 katlı, içerisinde muhtarlık binasının, çocuklarımızın olmazsa olmazı kütüphanesinin bulunduğu tam bir sosyal tesis ve kompleksi olacak. Burada emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Başta muhtarımızın gayretli çalışmaları, Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş’a Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e emeği geçen herkese ilçem adına teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.” diyerek konuştu.

27 tane sosyal tesise temel attığını belirten Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; “ Türkoğlu ilçemizin güzel mahallesi, çalışkan insanların olduğu Kadıoğluçiftliği Mahallemizdeyiz. Akdeniz’in incisi, seracılığın yaygın olduğu, çiftçilerimizin, vatandaşlarımızın çalışkan olduğu Kadıoğluçiftliği Mahallemiz. Daha önce yolla ilgili problemlerin olduğu sıkıntıları giderdik. Halı saha ve park çalışmaları yapıldı. Buraya bir sosyal tesis ve taziye evi temel atma törenindeyiz.

Türkoğlu Kaymakamımız, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilimiz ve değerli muhtarımızla beraber temelini atıyoruz. İnşallah 6 ay içerisinde 2 katlı bay ve bayanlara hizmet verebilecek içerisinde muhtarımızın ofisi ve kütüphanesi olan bir sosyal tesis olacak. Büyükşehir Belediyemiz, Türkoğlu Kaymakamlığımız, Türkoğlu Belediyesi ve muhtarlığımızın el ele verip yaptırdığı bir projemiz.

Bu zamana kadar ilçemizde 27 tane böyle sosyal tesis yapıldı. Avşarlı Mahallemiz, Büyükimalı Mahallemiz ve Dedeler Mahallemizde de sosyal tesislerin ve taziye evlerinin inşaatları devam ediyor. İnşallah 2024 itibari ile Türkoğlu ilçemizin tüm mahalleleri sosyal tesis ve taziye evine kavuşacak ,emeği geçen bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. (HABER:İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi