Kahramanmaraş Ak Parti İl Başkanlığı'nda yapılan toplantıyaAK Parti Teşkilatlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir,Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, AK Parti KahramanmaraşMilletvekilleri İmran Kılıç, Mehmet Cihat Sezal, Ahmet Özdemir, Habibe Öcal,Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici,Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye BaşkanıNecati Okay ve partililer katıldı.

Toplantıda selamlama konuşması yapmak için kürsüye çıkan AKParti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, “Önümüzdeki seçimlerdede 6. Olağan büyük kongreden sonra göreve gelen genel merkez yapılanması ilebirlikte bizlerde Kahramanmaraş’ımızın ve Türkiye’mizin her karışını gecegündüz demeden gezerek hemşerilerimizin istek ve taleplerini dinleyerekKahramanmaraş’ı ve Türkiye’yi daha ileriye taşımanın telaşında ve gayretindeolacağımızı buradan beyan ediyorum” açıklamalarında bulundu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoçise, “Biz AK Parti olarak saygıdeğer Cumhurbaşkanımızıngöstermiş olduğu hedefler doğrultusunda omuz omuza gayret etmekteyiz.Kahramanmaraş her zaman Sütçü İmam ve Arslan Bey ruhuyla ve 12 Şubatta yazmışolduğu destanla kimsesizlerin kimsesi Cumhurbaşkanımızın izinde yürüyerek bumücadeleye öncü olmaktadır” ifadelerini kullandı.

“MARAŞ HER ŞEYİN ENİYİSİNE LAYIKTIR””

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öcal şuaçıklamalarda bulundu: “Kahramanmaraşlı vatanına ve milletine gönül vermişsiyasetçiler olarak şehrimizin siyasette elde ettiği başarıyı büyük bir başarıolarak görüyoruz. Kahramanmaraş vatan ve millet konusunda pazarlıksızdır. VeTürkiye’ye üzerinde oynanan oyunlara karşı sağlam duruş sergilerler. Maraş herşeyin en iyisine layıktır. Bizde bu ruhla halkımıza hizmet etmeye devamedeceğiz.”

“ÜLKEMİZİ EN İYİ YEREGETİRECEĞİZ”

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal: “Kahramanmaraş16 yıldır güçlü bir şekilde AK Parti hükümetine destek vermektedir. Önümüzdekiyerel seçimleri Kahramanmaraş olarak en iyi şekilde atlatacağız. Yeni görevalan başkan yardımcımıza önümüzde ki seçim sürecinde ve görevinde başarılardiliyorum. Ülkemizi en iyi yere getireceğiz. Önümüzdeki seçimlerin başarı ilegeçeceğini umuyorum. Genel başkan yardımcımız ve çalışma ekibine geldikleriiçin teşekkür ediyorum” cümlelerini kullandı.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç: “Davamızinsanlık ve Kahramanmaraş davasıdır. Bu toplantının hayırlı olmasını temenniediyorum. Ne mutu bu davaya gönül vermiş neferlere” dedi.

 

“ÜLKENİN UMUDU AKPARTİ VE CUMHURBAŞKANIMIZIN ERDOĞAN’DIR”

Ülkenin umudunun AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’da dilegetiren AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, “Ak Partiteşkilatları da sorumluluklarının ve taşıdıkları vebalin farkındalardır. Tabiartık bu çalışmalar, kongreden sonra genel merkezim Türkiye’yi tanıyorlar. Buçalışmalar artık ülkenin seçim çalışmalarına girdiğini gösteriyor. Ve seçimçalışması yapıyoruz. Hep beraber istişare ve ortak akılla bundan sonrakidönemde ilimizi ve ülkemizi daha ileriye taşıyacak adayları içimizdenseçeceğiz. İlk günkü aşkla tekrar yükleneceğiz. Maraş ayakta ve genel başkanınemrindedir” açıklamalarında bulundu.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir ise, “Bizbu davanın içinde bulunmaktan ve neferi olmaktan gurur duyuyoruz. Bu davayaemek vermek ve inanmak çok zor bir iştir. Tabi bu işin birde heyecanı var.Kalbimizden heyecan hiç eksik olmasın. Çünkü davamızın liderinin kalbinden buduygu hiç eksilmedi.  Ve her zamanbüyüdü” dedi.




“BİZ MEVKİ VE MAKAMA TALİP OLAN BİR TEŞKİLAT DEĞİLİZ”

AK Parti Teşkilatlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, “Teşkilatlarla bir araya gelmek bir hayali ve heyecanı temizlemektir. Çok büyük bir liderin arkasında saf tutmuş siyasetçileriz. Biz mevki ve makama talip olan bir teşkilat değiliz. Cumhurbaşkanımızın öngördüğü daha adil bir dünyanın neferleri olmayı tercih ederiz. Bu ekip cumhurbaşkanımızla beraber bir makama talip olmadan derde ortak oluyor. Biz gece gündüz demeden vatan ve millet için çalışıyoruz. Önümüzdeki yerel seçimlerde Türkiye’nin her yerinde AK Parti çok iddialıdır. Teşkilatımız geceli gündüzlü çalışmayla heyecanını sahaya yansıtacak. Sadece kahraman şehirden değil tüm Türkiye’den gümbür gümbür sevinç seslerini duyacağız. Tabi burada iş bize teşkilattaki kardeşlerimize, arkadaşlarımıza düşüyor. Arkadaşlarımızla seçim değerlendirmesi yapacağız. Ve stratejimizi konuşacağız” ifadelerini kullandı.

HABER-FOTO: MERT POLAT

 


Editör: Haber Merkezi