81 OKULDA DONDURMA DAĞITILACAK!

Koronavirüs nedeniyle bu hafta tatil yapan önümüzdeki haftadan itibaren de uzaktan eğitime devam edecek öğrencilere müjdeyi Bakan Ziya Selçuk verdi. Selçuk okulların açıldığı ilk gün ilk teneffüsün 40 dakika olacağını belirtti. Geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı toplantıda alınan karar doğrultusunda Öncelikle ilk, orta ve lise okulları 16 Mart'tan itibaren bir hafta tatil edilecek. Dolayısıyla ara tatil önceye alınmış olacak. Daha sonra 23 Mart itibarıyla da uzaktan eğitim yöntemi ile internetten ve televizyon kanallarından öğrencilerimizin eğitimlerine devam etmeleri imkanı sağlanacak. Bu açıklamaların ardından Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğrencilerin evde sıkıldığı ve okulu özlediği için okulların açıldığı ilk gün ilk teneffüsün 40 dakika olacağı müjdesini vermesi ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Belirlenen 81 Okulda Kahramanmaraş Dondurması Dağıtacak.

“40 DAKİKA DONDURMASIZ OLMAZ!”

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un sosyal Medya hesabından yapılan açıklamanın ardından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “O kadar uzun bir teneffüs dondurmasız olmaz. Sn. Bakanım 40 dk. teneffüste çocuklarımızın mutluluğunu Maraş Dondurmamız ile tatlandırmak isteriz. 81 ilden 81 okulumuza dondurmalar bizden” ifadelerini kullandı.

BAKAN SELÇUK OKUL LİSTESİNİ HAZIRLADI

Sosyal Medya Hesabından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün yorumuna cevap veren Bakan Ziya Selçuk, Başkan Güngör’e cevap olarak, “Değerli başkanım hassasiyetiniz için çok teşekkürler. 81 okulumuzun listesini paylaşacağım sizinle. Dondurmalar katkı maddesiz olsun lütfen. Tüm Kahramanmaraşlılara selamlarımla” ifadelerini kullandı. Daha sonra farklı bir paylaşımla, “Değerli başkanım çok teşekkürler. Okul listeleri hazır bile. Sağlıkla, sıhhatle inşallah” ifadeleri ile gündem oluşturdular. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi