İsa Karabacak'ı gösterdiği fedakarlık nedeniyle telefonla arayıp teşekkür eden AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, “Allah sizin gibi insanların yokluğunu vermesin. Sizin gibi insanlar olduğu sürece devletimizin sırtı yere gelmez.” dedi.

İl genelinde 65 yaş ve üstü büyüklerin parti teşkilatı tarafından telefonla aranıp ihtiyaçlarının sorulduğunu da ifade eden Debgici; “Sosyal medyada sizinle ilgili paylaşım gördüm, bu sebeple sizi aradım. Devletimizin verdiği yardıma ‘çok şükür bizim ihtiyacımız yok’ demişsiniz, bunu gördüm, o yüzden aradım. Allah sizin gibi insanların yokluğunu vermesin. Sizin gibi insanlar olduğu sürece devletimizin sırtı yere gelmez. Dünya Türkiye’nin ne büyük bir devlet olduğunu sizin gibi insanlar sayesinde görüyor.

Biz, yaşı 65 ve üstü olan büyüklerimizi telefonla arıyoruz. İhtiyaçları olup olmadığını soruyoruz. Büyüklerimizi koruyalım, sosyal mesafeye dikkat edelim. Sizin gibi bilinçli vatandaşlarımız olduğu sürece biz çalışmaya gayret edeceğiz.” Diye konuştu.

Bağışta bulunan İsa Karabacak'ta Başkan Debgici’ye aradığı için teşekkür etti.

Karabacak; “Bizlerde komşularımız ve etrafımızda olan yaşlılarımız için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Allah sizlerin yokluğunu vermesin. Çok teşekkür ediyorum, devletimize milletimize Allah güç versin. Bir an önce bu beladan kurtarsın.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi