Kadın girişimci Pınar Yüzbaşıoğlu ve ekibi tarafından hazırlanan SIRADIŞI, 2 yıla yakın süredir Kahramanmaraş gündeminin nabzını tutuyor. İçerisinde magazinsel ve bilimsel yazıları da herkesin dikkatini çekiyor.

Umuma açık olan her alanda, hemen hemen bir çok kafenin raflarında yada masalarında bulabileceğiniz Sıradışı dergisi, okuduğunuzda sizleri içine sürükleyerek, keyifli vakit geçirmenizi sağlıyor. Bugün yayınlanan özel sayısı Akmansoy marketlerden ve Trendyol'dan bulabileceksiniz.

Özel röportajları sayesinde ünlü kişilerin bilinmeyen yönleri, Kahramanmaraş'ın da saklı kalmış cennetleri Dünya'ya tanıtılıyor. Salgın hastalık sürecinde çıkacak olan beşinci sayı da sizleri büyük sürprizler bekliyor.

Bir süredir hazırlıkların devam ettiği derginin son sayısı için Kahramanmaraş'a ziyarete gelen Levent Özdilek, derginin kapağı oldu ve özel röportaj verdi. Gümbür gümbür gelen ve merakla beklenen yeni sayıda 2020'de yaşananlar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) süreci, Dünya'nın en saçma binası, kadına şiddet ve kendisine imkansız denilmesi sonrasında güreşte Dünya şampiyonu olan İsmail Balaban dergi de yer buldu.

Bugün yayınlanan özel sayısı Akmansoy marketlerden ve Trendyol'dan bulabileceksiniz. Ayrıca derginin yanında Kahramanmaraş'ın yeni markası DOSXX'in hazırladığı maske hediyesi sizlerin olacak.

HABER: ÖMER FARUK SALMAN

 

Editör: Haber Merkezi