Mimarlar Odası Hizmet Binasında İKK üyelerine basına tanıtan İKK ve Kahramanmaraş Mimarlar Odası Başkanı Yunus Emre Kaçamaz, İl Koordinasyon Kurulunun çalışma sisteminden de söz etti. Birinci derece deprem bölgesinde bulunan Kahramanmaraş’ta şuan depremle ilgili çekincelerinin olduğunu, çevreyle, iklimle, imarla ilgili kaygı ve çekincelerinin olduğunu söyledi.

Bu kaygılarında mutlaka çözümü olduğunu dile getiren Başkan Kaçamaz; “Tabiki aynı masada oturduğumuz takdirde bunun siyasi bir ortam değil de şehrin için ne gerekiyorsa, üzerimize ne düşüyorsa meslek örgütleri olarak yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Burada birlikte ‘ne yapabilirizi’ tartışıp somut bir şeyler ortaya koymaya çalışıyoruz. Ancak karşılık bulamadığımız takdirde de bir üst noktaya taşıyıp, artık şehir için kaygılanan bir toplumun olduğunu, meslek örgütlerinin olduğunun da bilinmesini istiyoruz” dedi.

Toplantıda meslek örgütlerinin hem kendi alanlarıyla ilgili hem de diğer konularla ilgili görüş bildirileceğinin de altını çizen Başkan Kaçamaz, tek tek oda başkan ve temsilcilerini basına tanıttı. Toplantı soru ve istişarelerin ardından son buldu.

Editör: Haber Merkezi