MHP DULKADİROĞLU İFTARDA MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

11 Ayın Sultanı Ramazan Dolayısı ile iftar sofraları organizasyon eden MHP Dulkadiroğlu İlçe teşkilatı Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Muhtarlarla bir araya geldi. Birlik beraberlik ve kardeşliğin olduğu ortamda muhtarların ilgisi yoğundu. MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan ve il Teşkilatının katılım sağladığı programda Muhtarlar sıkıntılarını ve Mahallesinde gelişen olayları masaya yatırdı.

MHP Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı; Dulkadiroğlu İlçesinde bulunan mahalle muhtarlarıyla iftarda bir araya geldi.  MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, MHP Göksun İlçe Başkanı Fatih Üstün, MHP Dulkadiroğlu İlçe Yönetimi, MHP Belediye Meclis Üyeleri, Dulkadiroğlu Muhtarlar Derneği Başkanı Resul Arslanhan ve STK temsilcilerin de yer aldı iftar programına muhtarlar yoğun ilgi gösterdi.

MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı, Ramazan ayının önemi ve Birlik beraberliğe yönelik yaptığı konuşmada şunu ifade etti; “İçerisinde bulunduğumuz, rahmet, bereket ve huzur ayı olan Ramazan-ı Şerifinizi tebrik ederim. Ramazan ayı, kardeşlik ayıdır. Paylaşma ayıdır. Ramazan ayı, Kur’an ayıdır. İftar sofralarında ve sahur gecelerinde semaya kalkan dua ayıdır.

Böylesine önemli bir ayda, İftar davetimize icap ederek bizleri mutlu ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Kıymetli misafirler, “Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan” bu mübarek ayın, sizlere, hanelerimize, şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Değerli muhtarlarımız; sizlerin hiçbir siyasi parti ismi belirtmeksizin mahalle halkı tarafından ismen seçilmeniz, sözünüzle, tavrınızla, çalışkanlığınızla halkımızın gönlünde taht kurduğunuzun ispatıdır.

Muhtarlarımızın halkımızın güvenini kazanmış çalışkan, adil, hukukun üstünlüğüne inanmış kişiler olması, ülkemizin demokrasinin güçlü kılınmasında mihenk taşı vazifesi görmektedir. Bu yüzden MHP teşkilatı olarak, sizlere bu ulvi vazifenizde başarılar diliyoruz. Halkın istek ve arzularını, sıkıntılarını ilk elden bir üst makama bildiren, sorunların çözümü için gece gündüz demeden çalışan, uğraş veren muhtarlarımızdır. Sizlerin milletimizin için çalışırken nasıl fedakârlıklarda bulunduklarınızın bizatihi tanığı olarak bu sözleri söylüyorum. Halkımız adına yaptığınız hizmetlerden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  

“MUHTARLARIMIZ VARLIĞI, ÇALIŞKANLIĞI DEVLETİMİZİ GÜÇLÜ KILMAKTADIR”

“Şehir merkezindeki bir mahalleden ülkemizin en ücra noktalarındaki mezralarına kadar hizmetin milletimize buluşmasında muhtarlarımızın rolü çok büyüktür. Biz MHP teşkilatları olarak, bu durumun bilincindeyiz. Ve bu ulvi vazifenin yerine getirilmesinde her zaman, kayıtsız şartsız muhtarlarımızın yanında olduk, yanında olmaya devam edeceğiz.

Kıymetli misafirler, değerli muhtarlarım, sözlerime son verirken, iftar davetimize icap ederek bizlere yaşattığınız güzel duygular için tekrar teşekkür eder, hepinizi saygı ve muhabbetle selamlarım.

Allah oruçlarımızı kabul eylesin, afiyet olsun” ifadelerini kullandı. HABER: YAŞAR ERİKLİ

Editör: Haber Merkezi