Özellikle pandemi döneminde her sektörde olduğu gibi ikinci elde de bir kriz yaşandığını kaydeden esnaf Murat Kaya: "Pandemi nedeni ile mağdur olduk.Masraflar bizleri zorladı.Eşyalarımız ve ürün çeşitliliğimiz her keseye uygun. Çekyat, koltuk, baza, halı gibi öğrencinin alabileceği her şey var. Hesaplı ürünlerimiz ile onlara yardımcı olmaya hazırız. Şu anda öğrencilerin gelişini sabırla bekliyoruz." ifadelerini kullandı.Volkan Evkur olarak öğrenciye her zaman yardımcı olduklarını ifade eden Kaya işlerin açılmasını umduklarını belirtti.

Artık öğrenciden çok normal vatandaşa ürün sattıklarını ifade eden spotçu Emrah Eskalen ise: "Şu anda çok azda olsa öğrenciler gelmeye başladılar ve bir hareketlilik yaşamaya başladık.

Artık öğrenciden çok normal vatandaşa ürün satıyoruz. Mini buzdolaplarımız 700 liradan, çamaşır makinaları 700-800 lira, elektrikli süpürgeler 200-250 lira, bazalar 750-2000 lira arasında değişiyor. Öğrenci arkadaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Dar gelirli kardeşlerimizde bütçelerine göre ürün bulabilirler.Salgın döneminde hiç işimiz olmadı ancak bu yıl için umutluyuz.”ifadelerini kullandı.Kanlıdere civarında hizmet verdiklerini kaydeden Eskalen Evkur işletmecisi Eskalen, dar gelirli için uygun ürünlerle vatandaşın yanında olmaya gayret ettiklerinin altını çizdi.

HABER: GÖKHAN DÖKÜCÜ

Editör: Haber Merkezi