Aydın; “Din, Millet, Devlet, Bayrak ülküsü ile gençliğin yetiştirilmesi için ocaklar kurulması, yanı sıra eğitim kampları kurulması ve bu kamplarda ideolojik, dini, sportif ve kültürel eğitimler verilerek gençlerin her anlamda donanımlı olması sağlanan ve bir çok yerlerde yıllarca Ülkü Ocakları’nın düzenlediği konferans, seminer, panel ve sohbetlerle gençlere MİLLİ şuur sahibi olarak, ilim, iman, ahlak, vatanını ve milletini yıkıcı fikirlere karşı korumak için mücadele veren bir kurumlarımızdır.

“Tanrı Dağı kadar Türk, Hira Dağı kadar Müslümanız” sloganı benim en hoşuma giden slogan…

Gençlik Teşkilatlanmaları her zaman Seyyid Ahmet Arvasi ve Dündar Taşer gibi ideologların girişimleriyle “Türk-İslam Ülküsü” ideolojisi ile şekillenmiştir.

Dolayısı ile toplumların gelecek idealini sürekli olarak yeniden inşa eden gençliktir. Gençliğin yeni ufuklara doğru ilerlemek amacıyla Milli ülküler edinmesi ise toplumun geleceğini garanti altına alır. Bu değerlere sahip çıkanların ve bu ülkü de olanların da her daim düşmanları dış güçler ve işbirlikçileridir.

Dini, Devleti, Milleti ve Bayrağı yere düşmesin diyerek her daim bu kutsallarına canı pahasına geçmişten bugüne kadar sahip çıkan ve çıkacak insanların adı Ülkücüdür… Biz böyle biliriz.

Bundan dolayı ABD Temsilciler Meclisi’nin Ülkü Ocakları Aleyhine Kabul Ettiği Rezil Tasarıyı Şiddetle Ve Nefretle kınıyoruz” dedi. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi