Saadet Partisi Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Sn.Erkan PINARBAŞI 54.Hükümet Başbakanı Merhum Prof.Dr.Necmettin ERBAKAN için mesaj yayınladı.

Pınarbaşı mesajında şu ifadelere yer verdi; ''Bu milletin külüne üflesen altından imanı çıkar diyerek zorluklara, hertürlü olumsuzluklara, yasaklara ve vefasızlıklara karşı asla "ADİL DÜZEN" sevdasından vazgeçmeyen, ülkenin kalkınması için "AĞIR SANAYİ" diyen, paramparça olmuş ümmet için "İSLAM BİRLİĞİ" diyen, dünyaya meydan okurcasına "BANANE AMERİKAN" diyen, sömürü, acı ve zulümlerin müsepbibi "SİYONİZM" i anlatan, kendisine yapılan haksızlıklara karşın "TARİHİN AKIŞI İÇİNDE ZERRE MİKTAR ÖNEMİ YOKTUR" diyerek yola tekrar koyulan, yaşanabilir.

Türkiye için, yeniden büyük Türkiye için ve Yeni Bir Dünyanın kurulması için canla başla çalışan 54.Hükümet Başbakanı Prof.Dr.Necmettin ERBAKAN hocamızın vefatının seneyi-i devriyesinde rahmetle, minnetle, şükranla ve hala yüreğimizde yanan özlemle anıyorum. Mekanın cennet olsun Muhterem Hocam. Erbakan Hocamızın vefatı ile Milli Görüş hareketi bitmedi. Giden gitti ama sandıklar ve has talebeleri yolundan asla dönmediler. Her türlü zorluklara, dışlanmalara karşın sımsıkı davasına sahip çıktılar. Ne mutlu o büyüklerimize ne mutlu o kardeşlerimize... Bizden tekraren bir kere daha haykırıyoruz.! Yaşanabilir bir Türkiye için, Yeniden büyük Türkiye için, Ve Yeni bir Dünyanın kurulması için,Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada canla başla çalışacağımıza söz veriyoruz.'' haber merkezi

Editör: Haber Merkezi