Normalleşme ile birlikte sivil toplum kuruluşları da genel kurul ve diğer etkinlikleri yapmaya başladı. Önemli bir Kahramanmaraşlı nüfusunun bulunduğu Osmaniye’de faaliyet gösteren Osmaniye Kahramanmaraşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği de genel kurulunu yaptı.

Yapılan genel kurul sonucunda Osmaniye’nin önemli firmalarından olan Beyoğlu Yemekçilik sahibi Adem Küpeli başkanlığı oy birliği ile İl Genel Meclisi eski başkanlarından Mehmet Altun’a devretti.

Dernekte bugüne kadar görev alanlara teşekkür eden Altun, “Genel Kurulumuzu değerli üyelerimizin katılımı ile gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Osmaniyemizde yaşayan Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizi birbirleriyle tanıştırmak, hemşehrilerimiz arasında sosyal, kültürel, ekonomik ve dayanışmayı sağlamak ve güçlendirmek istiyoruz. Genel Kurul sonucunda seçilen yeni yönetim kurulu başkanı olarak yönetim kurulu üyeleri adına bizi bu göreve layık gördüğünüzden dolayı tüm üyelerimize teşekkür ederiz.

Daha önce görev yapmış yönetim kurulu başkanı ve üyelerimize değerli çalışma ve katkılarından dolayı Cengiz Biber, Mahmut Bayrakçı ve Adem Küpeli Başkanlarımıza ve değerli yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. (HABER: YASEMİN YÜZBAŞIOĞLU)

Editör: Haber Merkezi