Kahramanmaraş Değerler Eğitimi Projesi(KADEP)  şubat ayı değeri Vatanseverlik kapsamında Pazarcık Fatih İlkokulu Şehit ve Gaziler Anadolu Derneğini öğrencilerini bilgilendirmeleri için davet etti.

BU Bağlamda Kahramanmaraş Anadolu Şehit Aileleri Dernek Başkanı Emine Kutlu öğrencilere vatanseverlik konusunda bilgi vererek şehitlik ve gaziliğin önemini vurguladı. Dernek üyeleri öğrencilerle çeşitli söyleşiler yaparak eksik bilgilerini tamamladılar. Millet olmanın önemi vurgulanarak ziyaret sonlandırıldı. Okul idaresinden Müdür yardımcısı Tansu Derya Tankişi öğrenciler için çok etkili bir etkinlik olduğunu belirterek dernek üyelerine teşekkür etti.

Dernek Başkanı Emine Kutlu, “ Vatanımızın, milletimizin bölünmez bütünlüğünü devam ettirme uğruna şehit ve gazi olan kamu görevlilerimizin ve sivil vatandaşlarımızın geride bıraktıkları ailelerinin acılarını paylaşmak, aileler arasında yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak milletimize maddi ve manevi çok büyük acılar yaşatan, en büyük insanlık suçu olan terörizmin toplumumuz tarafından doğru algılanmasına ve yurt savunmasına katkı sağlamak amacı ile derneğimizi kurduk” dedi. Emine Kutlu, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Ülkemizde en ücra köşedeki şehit yakınlarımız, gaziler ve gazi yakınlarımızı ayrıştırmadan; Kore, Kıbrıs, terör, vazife malûlü polis, 15 Temmuz, gazi sayılmayanlar demeden, dertlerini ve sıkıntılarını bakanlıklara kadar iletebilmek, talepler sunmak ve şehit yakınları ve gazilerimizin isteklerini duyurmak üzere azami çabayı göstereceğiz” ifadelerini kullandı. (HABER: MUSTAFA KÖMÜ)

Editör: Haber Merkezi