Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Günay Avcı , Onikişubat Abdullah Cinkay Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcısı Fatma Özberk ile, Kahramanmaraş Mado Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde  düzenlenen görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi.

Pandemi şartları göz önüne alınarak azami ölçüde davetiye verilmesine rağmen düğüne yoğun bir ilgi olduğu gözlemlendi. Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, Kahramanmaraş  önceki Millî Eğitim  Müdürü, Kilis Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Kahramanmaraş  Millî Eğitim Önceki Müdürü Cemal Yılmaz, Adıyaman önceki Millî Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı  Duran Doğan, Memur-Sen İl Başkanı Abdulaziz Aydın başta olmak üzere İl ve ilçe Millî Eğitim camiasının yöneticileri, Özberk  ve Avcı aileleri mensupları katılanlar arasındaydı.

Yüzlerce davetlinin katılımıyla gerçekleşen düğünde, Fatma ve Günay Avcı kendilerini yalnız bırakmayan dostlarının alkışları arasında ilk danslarını yaptılar, birbirinden renkli görüntülere sahne olan düğünde, davetliler gönüllerince eğlenme ortamını yakaladılar. Oyun gruplarınca da zenginleştirildiği gösterilerle unutulmaz anılar oluştu. Sadakat ve mutluluk için “Evet” diyen Fatma ve Günay, kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür ettiler. (HABER: YASEMİN YÜZBAŞIOĞLU)

Editör: Haber Merkezi