Kahramanmaraş Berberler Odası Yönetim Kurulu üyelerinden Onikişubat Piri Reis Mahallesi (Orman Dairesi) de Berberlik yapan Berber Ekrem kimsesiz çocuklar başta olmak üzere şehit çocukları, maddi durumu kötü olan çocukların saç tıraşı ihtiyacını karşılama adına çıktığı bu yolda okul okul gezerek mesleğini icra ederek Minik kalplere sihirli dokunuşlar yapıyor. Kendisinin Başlattığı Proje kapsamında yaklaşık 8 okulu gezen ve Öğrencilerin saç tıraş ihtiyacını ücretsiz karşılayan Çocuk Berberi Ekrem Mayam başlattığı projeyi tek başına yürütmekte kararlı olduğunu ifade ederek Kahramanmaraş’ta Minik Kalplere dokunmaktan başka güzel bir şey olmadığını ifade etti.

“ONLAR MUTLU OLDUKÇA BENDE MUTLU OLUYORUM”

Yaklaşık 25 Yıldır Bu mesleği icra ettiğini ve Halende Orman Bölge Müdürlüğündeki iş yerini Oğlu Faruk Mayamla işlettiklerini ifade eden Çocuk Berberi Ekrem Mayam, “Kendim başlatmış olduğum Projeyi sürdürmek için kedi imkanlarımla Okul okul gezerek ihtiyaç sahipleri küçük kalplerin yanında olmaya çalışıyorum. Gönüllü olarak bu işi yapıyorum ve Minik kalpleri çok seviyorum. Berberler odası ile birçok projeye imza attım. Benim Köyüm projesini icra ettik. Halende yeni projeler yapacağız. Şuan Kendi projem üzerinde çalışıyorum ve İl Merkezi Onikişubat İlçesi ve Dulkadiroğlu ilçesindeki bütün okulları gezeceğim. Miniklerin yüzündeki gülücükler bana yeter” ifadelerini kullandı.

“GÖNÜLLÜ OLARAK ELAZIĞ’A DA GİTTİM”

Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası yaralar sarılmaya devam ederken başka illerden gelen bir çok gönüllü ise yardıma koşarken Berberler odası olarak Kahramanmaraş’tan Elazığ’a 25 bay ve bayan kuaförü olarak gönüllü bir şekilde depremzede çocukların ve ailelerinin kişisel bakım ihtiyaçlarını karşıladık. Bunlar gibi projelerde yer alarak gönüllere dokunuyorum.

Elazığ’daki kardeşlerimize moral ve destek vermek için Elazığ’da yer aldık. Onları mutlu etmek için elimizden ne geliyorsa onu yapmaya çalıştık ve daha fazlasını da yapmaya çalışacağız. Ben Çocuk Berberiyim, Ben Gönüllü bir Berberim ve Gönüllü bir şekilde projelere her zaman hazırım” dedi.

(HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi