31 Martta gerçekleşecek olan Yerel Seçimler kapsamında askıya çıkartılan Meclis Üyeleri Listesinin Gençleşme taktiğinin doğru bir karar olduğuna vurgu yapan MHP Dulkadiroğlu Meclis Üyesi Adayı İnşaat Mühendisi, İş Adamı Nasuh Tımarcıoğlu, Listede yer alan Meclis Üyesi adaylarına başarılar diledi.

Geçtiğimiz günlerde askıya çıkartılan Meclis Üyesi Listesine yönelik açıklamalarda bulunan MHP Dulkadiroğlu Meclis Üyesi Nasuh Tımarcıoğlu, “Aday adaylık süreci listeler Yüksek Seçim Kuruluna verilerek sonuçlanması ile birlikte Parti Listelerinde Gençleşme ve Geniş Ufuklar saçacağını düşünüyorum. Bu durumla birlikte Kamuoyu Belediye Başkan adaylarından sonra,Belediye Meclis Üyesi adayları listelerini öğrenmiş oldu. Ak Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı’nın karma Belediye Meclis Üyesi listesindeki arkadaşlarımızı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Meclis Üye Adaylarımız yenilenme ve gençleşme, taktiği gerçekleştirilmiştir. Onikişubat ilçemizde %86 yenilenerek 33 asil, 4 kontenjan ‘lı listede mevcut 5 meclis üyesi yer alabilmiş, Dulkadiroğlu ilçemizde %77 yenilenerek 28 asil, 3 kontenjanlı listede mevcut 7 meclis üyesi yer almıştır. Listelerde MHP ‘li Partili kardeşlerim yer ayırıldığından çok az mevcut meclis üyesiyola devam edebilecektir.Burada Cumhur İttifakı için önemli olan, Belediye Başkanlığını almak kadar Meclis Üyeliklerinde de sıkıntıya girmeyecek sayıya ulaşmak olacaktır. Rabbim Allah rızası için yapılan hizmeti ibadet sayıyor.Bazı kulları memnun etmek için çalışılmamalı.Bir gurubun, bir zümrenin, birilerinin adamı olmamalı, Allah adamı, halkın adamı olmalı. Kişilikli ve şahsiyetli bir duruş sergilemeli. Yanlış varsa özgüvenle, cesaretle karşı çıkıp, fikrini söyleyebilmeli.’’Kolaylaştırınız, zorlaştırmayınız; müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz.’’ Hadisi doğrultusunda hareket etmelidir. Ancak kanun ve yönetmeliklerden oluşan mevzuata aykırı kararlarda almamalıdır. Önümüzdeki süreçte 31 Mart’a kadar siyasetin ateşi yükselecektir. Yaklaşan Yerel Seçimlerde Cumhur İttifakı olarak diğer ittifaklara fark atacağını düşünüyorum” dedi.

NASUH TIMARCIOĞLU KİMDİR

04 Eylül 1988 yılında Kahramanmaraş ili Kayabaşı mahallesinde doğdum. İlkokul ortaokul ve lise yıllarımı ailemle birlikte yine bu mahallede geçirdim. Üniversite sınavını kazandıktan sonra Manisa Celal Bayar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü okumak için memleketimden ayrıldım. Üniversite eğitim hayatımı tamamladıktan sonra tekrar Kahramanmaraş’a dönüş yaptım. Lisans eğitimim süresince edindiğim mühendislik bilgi ve becerilerimi kullanaraktan meslek hayatım boyunca da edineceğim bilgi, birikim ve tecrübe ile hizmet edeceğim kurum ve kuruluşlara olumlu yönde katkıda bulunup, inşaat mühendisliği sorun ve çözümlerinde sonuca ulaşabilmek ve tüm bu süreçlerde söz sahibi olabilmek adına iş hayatıma başlamış oldum. Eylül-2012/Mart-2016 tarihleri arasında Aksay İnşaat’ta Şantiye Şefi, Genel Koordinatör ve Proje Müdürü olarak görev aldım. Eylül-2014 yılında vatanına, milletine, ülküsüne ve dinine bağlı bir şekilde kutsal aile birliğini korumak ve bu yolda yeni nesiller yetiştirmek için Mimar Şeyma TIMARCIOĞLU ile evlendim. Mart 2016 yılında kendi işyerim olan NSH Mühendislik Mimarlık’ı eşim Mimar Şeyma TIMARCIOĞLU ile birlikte kurdum. Halen kendi şirketimde proje, mühendislik, mimarlık, teknik danışmanlık ve müteahhitlik hizmeti vermekteyim. Lise ve üniversite yıllarında Ülkü Ocaklarında aktif olarak görev aldım. Meslek hayatıma başladıktan sonra Milliyetçi Hareket Partisi’nde aktif görevler aldım. Bu süreçlerde edinmiş olduğum bilgi ve tecrübelerimi 2013 yılında kurulan MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı’nda Kurucular Kurulu Asil Üyesi olarak yönetimde siyasi faaliyetlerime devam ettim. 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi Dulkadiroğlu Belediye Meclis Üyeliği için aday oldum. Bundan sonra da bu bilgi, birikim, tecrübe ve çevremi Milliyetçi Hareket Partisi’nde milliyetçiliğin, ülkücülüğün ve davaya sadakatin bir örnek kişiliği olmak için Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ’İN açmış olduğu yolda Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ’NİN önderliğinde devam ettirmek amacı ile partimin vereceği her görevde yer almayı istemekteyim. (HABER: YAŞAR ERİKLİ)

Editör: Haber Merkezi