Bayramların toplumsal birlikteliğin yaşandığı mübarek günler olduğunu ifade eden Başkan Yıldırım, mesajında şu görüşlere yer verdi: “Sevgi, dostluk ve kardeşlik duygularının en üst seviyede yaşandığı bayram günlerine kavuşmanın sevincini yaşamaktayız. Kurban Bayramı karşılık beklemeden yapılan iyiliğin ve toplumsal yardımlaşmanın doruk noktasıdır. Bu özel günler, aramızdaki dargınlıkları unutmak ve birbirimize daha sıkı sarılarak kardeşliğimizi pekiştirmek için bir vesiledir.

Sevinçte ve üzüntüde yekvücut olduğumuz bu günlerde, milletimizin birlik ve beraberliği uğrunda eşsiz fedakârlıklarda bulunan aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerini ve gazilerimizi yalnız bırakmayarak bu huzur ortamını onlara borçlu olduğumuzu unutmamalıyız.

Mübarek Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa barış, sevgi, kardeşlik, huzur, güven, birlik ve beraberlik getirmesini temenni ediyor, milletimize ve ülkemize huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini diler, Bu vesileyle; sevgili Kahramanmaraşlı hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılar sunarım” dedi. (HABER: YAŞAR ERİKLİ)

Editör: Haber Merkezi