Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 7. Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında Göksun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Bilim Çiçekleri Göksun’da Açıyor’ projesinin uygulanmasında öğrencilerin üniversite imkânlarından faydalanmasının sağlanmasını amaçlayan protokol, KSÜ Rektörlük Makamında Rektör Prof. Dr. Niyazi Can ve Göksun İlçe Milli Eğitim Müdürü Şeref Akpınar tarafından imzalandı.

Protokol kapsamında Göksun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne üniversitemizce altyapı ve uzman personel desteği sağlanması amaçlanıyor.

KSÜ olarak paydaş kurum ve kuruluşlarla güçlü ve sürdürülebilir işbirlikleri yürüttüklerini belirten Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, “Göksun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yürütülecek işbirliği de bu anlamda eğitim, bilim ve teknoloji alanında katma değer ortaya koyacaktır.” diye konuştu.

Göksun İlçe Milli Eğitim Müdürü Şeref Akpınar da projeye verdikleri destek için Rektör Prof. Dr. Niyazi Can’a şükranlarını sundu. (HABER: MELİHA KÜÇÜKÖNDER)

Editör: Haber Merkezi