Son 24 saat içerisinde 1154 yeni vaka tespit edildiği belirtilirken Türkiye’deki toplam vaka sayısı da 204.610’a çıktı. Son 24 saat içerisinde corona nedeniyle 20 insanın yaşamını yitirdiği belirtildi. Toplam can kaybı 5.206’ya yükseldi. Corona virüsü salgınında vaka sayısı 11.3 milyona çıkarken, Covid-19'a bağlı ölümler de 533 bini buldu. Türkiye’de corona virüsü ile ilgili güncel verileri dün akşam saatlerinde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı. Koca, son 24 saat içerisinde 48.248 test yapıldığını ve toplam test sayısının 3.584.066’ya ulaştığını dile getirdi.

DOKTOR FATİH YEMİŞEN KORONA’YA YENİK DÜŞTÜ

Kahramanmaraş'ın tanınmış doktorlarından Beyin ve Sinir Cerrahi Doktorluğu yapan Dr. Fatih Yemişen Korana Virüsüne yenik düşerek hayatını kayıp etti.

Kahramanmaraş'ta 10 yılı aşkın çeşitli hastanelerde görev yapan Beyin ve Sinir Cerrahi Doktoru Fatih

Yemişen kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Doktor Fatih Yemişen'in şiddetli öksürük şikayetiyle 112 ekipler le hastaneye başvurduğu ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı bilgisine ulaşıldı!

Fatih Yemşen'in cenazesi Kahramanmaraş Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı! Yemişen yapılacak olan otopsinin ardından toprağa verilmesi bekleniyor.

(HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi