Dulkadiroğlu İlçesinde bir dizi ziyarette bulunan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi’ni gezdi. Dulkadiroğlu İlçe Kaymakamlığını ve Dulkadiroğlu Belediyesi’ni ziyaret eden Kılıç, kamu hizmetlerinin külliye içerisinde daha verimli hale geldiğini aktardı.


Kılıç, ziyaretleri sonrasında yaptığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Dulkadiroğlu Belediyemizin şehrimize kazandırdığı Kamu Külliyesi içerisinde bir dizi ziyarette bulunduk. Dulkadiroğlu Kaymakamımızı ve Belediye Başkanımızı ziyaret ettik. Belediye Başkanımız Necati Okay’ın ilçesinin kalkınması, gelişmesi ve modernize olması adına hayali olan kamu külliyesi projesi vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladı. Vatandaşımızın kamu hizmetlerine daha kolay, daha modern ve eksiksiz ulaşmasını sağlayan bu proje bizleri son derece memnun etmektedir. İllerimizi, ilçelerimizi ve mahallelerimizi daha yaşanıla bilir bir hale getirmek için çaba harcıyoruz. Kamu Külliyesi projesiyle de bu hedefimize ulaştığımızı görüyoruz. Ben emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.”
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Okay, Kamu Külliyesi’nin ilçeye ve Kahramanmaraş’a çok büyük değer kattığının altını çizdi.
Ziyarete Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, Ak Parti Belediye Meclis üyeleri ve partililer de katıldı.

Editör: Haber Merkezi