Onikişubat Belediye başkanı Hanefi Mahçiçek’in Sakarya’da EXPO 2023’ü tanıtması ile başlayan tanıtım atağı İzmir’de CHP milletvekili Ali Öztunç’un da katıldığı ‘Kahramanmaraş buluşuyor’ etkinliği ile devam etti. Kayseri’de Dulkadiroğlu Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen ‘Kahramanmaraşlılar Festivali Kültür ve Sanat Etkinliği’ ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kahramanmaraş ziyareti ile ülke gündeminde daha fazla yer alan Edebiyatın Başkenti’ni insanlar artık daha yakından tanıyor.

BAŞKAN MAHÇİÇEK, SAKARYA’DA EXPO 2023’Ü TANITTI

Onikişubat Belediyesi, EXPO 2023’ün tanıtım ve reklam çalışmaları kapsamında Sakarya’da gerçekleştirilen fuara katıldı. Katılımcıları 2023 yılında kente davet eden Başkan Mahçiçek, bir de sunum gerçekleştirdi. EXPO 2023’ü tüm detaylarıyla anlatan Başkan Mahçiçek Kahramanmaraş’ın her şeye sahip olduğunu ve saklı güzelliklerinin bulunduğunu söyledi. Mahçiçek, EXPO 2023 ile tanınırlık ve bilinirlik anlamında çok yol kat edecek Kahramanmaraş’ın bir dünya kenti olacağını söyledi.

TALAS’TA KAHRAMANMARAŞLILAR FESTİVALİ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİĞİ

Kayseri’de düzenlenen etkinlik yoğun ilgi gördü. Etkinlikte Kahramanmaraş’ın tüm ilçelerinin stantları bulunurken, Kahramanmaraş ve Kayserili vatandaşların kaynaşması sağlandı.10 Eylül Cuma günü Cumhurbaşkanına ev sahipliği yapan Kahramanmaraş, bu kez Kayseri’de adeta gövde gösterisi yaptı, Kahramanmaraş’tan Siyaset ve STK mensupları da programda yer aldı.

HEMŞEHRİ BULUŞMASINA BÜYÜK İLGİ

Yoğun katılım ile Kahramanmaraşlıları bir araya getiren İzmirmaraşder, yeni dernek binası açılışı ve Kahramanmaraş buluşuyor etkinliği ile İzmir’e damga vurdu. Başkan Safa Narlı, “Kahramanmaraş’ın ulusal ve uluslararası düzeyde bilinirliğini arttırmak ve sorunlara çözüm aramak için daha çok çalışacağız” dedi. Hemşeri buluşmasına; CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Saadet Partisi Genel Başkan Yrd. Şerafettin Kılıç, CHP İzmir Milletvekili Atilla Serter, CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Vali yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, STK başkanlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör: Haber Merkezi