Açılışın ardından ürünleri inceleyen kent protokolü kooperatif başkanı ürünler hakkında bilgi aldı.

Kooperatif Başkanı Kibar Özdemir, kadın emeğinin hak ettiği değeri bulabilmesi için amacı ile kooperatif kurduklarını belirtti.

Özdemir, yaptığı açıklamasında: “Kendi alanında başarılı girişimci kadınlarımızla Kahraman Kadınlar Kooperatifimizi kurduk. Öncelikle hayırlı olmasını diliyorum. Kadınlarımızın emeğinin hak ettiği değeri bulması bizim için önemli. Kooperatif sayesinde, rekabet gücü artacak, pazar arayışı sona erecek. Kadın girişimci sayısı artacak, üretime ve ekonomiye büyük katkı sağlanacağına inanıyorum. Kooperatif sayesinde kalkınmada kadınların rolü görünür hale de gelmiş olacak” dedi.

S.S Kahraman Kadınlar Kooperatifi Başkanı Kibar özdemir, “bizlere destek veren açılışımıza katılan herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 Burada açıklamalarda bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya, “kadınların ekonomik olarak güçlenmesi için her zaman yanlarında olacağız.” Dedi.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ise “kadınlarımızın üretime destek olması açısından burayı önemsiyoruz.” Diye konuştu.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir de “Şehrimizde ilk olan bu kooperatif diğerlerine de öncülük etmiş oldu” dedi. HABER: İLKER YİYEN

Editör: Haber Merkezi