Kahramanmaraş’ta fabrikalarda çalışan işçiler, Koronavirüs salgını kapsamında alınan tedbirler doğrultusunda toplu taşımaya getirilen seyrek oturma düzeninin fabrika servislerinde de uygulanmasını istiyor. 

Dünyayı tehdit eden Koronavirüs karşısında devletin aldığı tedbirlerin Kahramanmaraş’ta da uygulanması noktasında bazı sıkıntılar yaşanıyor. Özellikle fabrikalarda çalışan işçiler gerek fabrikalarda gerekse fabrika servislerinde yeterince önlem alınmadığından şikâyetçi. İşçilerin en çok şikâyet ettiği konuların başında da fabrika servisleri geliyor. Fabrika işçilerini taşıyan servislerin çok kalabalık olması, nedeniyle sağlıklarından endişe eden işçiler, toplu taşıma ve şehirlerarası ulaşıma getirilen seyrek oturma tedbirinin fabrika servislerinde de uygulanmasını istiyor.

WhastApp İhbar Hattına gelen görüntüler, fabrika işçilerinin tedirginliklerini gözler önüne seriyor. Görüntülerde  fabrika servislerinin aradaki boşluklarda dahi işçi taşıdığı görülüyor. Söz konusu işçiler, Kahramanmaraş Valiliğinden bu işe bir çözüm bulmasını istiyorlar.

Editör: Haber Merkezi