İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri şehrin giriş ve çıkış noktalarında uygulama yaparak vatandaşları korona virüsüne karşı alınması gereken tedbirlerle ilgili bilgilendirme yaptı. 


Otomobil ve otobüsleri durduran polisler "Ülkemizde korona virus salgınından dolayı hareketliliği azaltmamız gerekiyor. Bu konuda hepimize görevler düşüyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın da açıklamasında belirttiği gibi hepimiz kendi sosyal izolasyonumuzu yapalım ve kendi karatinamızı kendimiz oluşturalım. Bu hastalığın en büyük yayılma sebebi insanlar arası temastır.

Bu nedenle bizlerin zorunlu olmadıkça seyahate çıkmamalı gerekiyor. Bu konuda hepimize görevler düşüyor. Bu görevler kendimiz, ailemiz ve toplumumuz için faydalı olan şeylerdir.

Bu süreçte mümkün  oldukça seyahat etmeyelim. Sağlıklı günler dileriz"diyerek uyardı.
Ayrıca polis ekipleri tarafından Gaziantep, Kayseri ve Adana karayolu üzerindeki uygulama noktalarında kente giriş yapan şehirlerarası otobüslerde seyahat izin belgesi denetimi yapıldı.Polis tarafından araç sürücülerinin ve vatandaşların ateşi ölçülürken, zorunlu olmadıkça seyahat edilmemesi yönünde uyarılarda bulunuldu.

Editör: Haber Merkezi