Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Kahramanmaraş Valiliği görevini yürütürken Konya Valisi olarak atanan Vali Vahdettin Özkan’ı eşi Ruhan Özkan’a Kahramanmaraş’ta görev yapan Kadın Platforumları ve Dernekleri Kervanhan da anlamlı veda programı düzenledi. Kahramanmaraş ilinde görev yapan Vali Vahdettin Özkan'ın değerli eşi Dr. Ruhan Özkan başta sivil toplum örgütleri olarak tüm Kahramanmaraşlılarla yakından ilgileniyordu. Sıcak, samimi ve sevecen tavırlarıyla Kahramanmaraşlı bayanların gönlünde taht kurdu. Kervanhan tesislerinde gerçekleştirilen vefalı, anlamlı veda programında zaman zaman duygusal anlar yaşandı. Zeynep Arıkan, Sabahat Küpelikılıç, Kibar Özdemir, Mesude Hüdayioğlu olmak üzere Kahramanmaraş Kadın Platformu şehrin sosyal hayatında son derece etkin rol almakta. Son olarak Vali Eşi Ruhan Özkan’a vefalı ve duygusal bir veda programı düzenleyen Kadın Platformu yöneticileri Vali eşine bağlılıklarını göstermiş oldular.

“HEPİNİZ BENİM HAYATIMDA ÖNEMLİ BİR PARÇASINIZ, SİZLERİ UNUTAMAM!”

Veda programında konuşan Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan’ı eşi Ruhan Özkan, yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş’a geleli 4 yıl oldu ve önemli anılarım var bu şehir de. Bu yıl o kadar hızlı geçti ki anlatamam. Geldiğimiz süreç gittiğimiz süreç gibi sıkıntılıydı. Sizlerle tanışmamız geç oldu sizleri unutmayacağım. Ben Kahramanmaraş’ı sizlerle sevdim, Kahramanmaraş’ta sizler gibi çalışkan Hanımefendilerin olması şehir için önemli bir şans. Umarım bunu her gelen anlayabilir. Her birinizle benim ayrı anım var ve her biriniz benim hayatıma dokundunuz. Hakkınızı helal edin. Ben bunu ayrılık olarak düşünmüyorum, çünkü gönül dostlukları kurduğumuzu düşünüyorum. Mesafelerin hiç önemi yok bir telefon kadar uzağım. Beni Konya da yalnız bırakmayacağınızı umuyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Sizlere sarılmak istiyorum ama Covit 19 Pandemi Salgınından dolayı sarılamıyorum. Hakkınızı helal edin ve beni unutmayın” ifadelerini kullandı.

“SİZİN GİBİ DEĞERLİ İNSAN UNUTULUR MU?”

Bizlere yol gösteren birini unutmak zor diyen Kahramanmaraş Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Kibar Özdemir, “Kendisini Vali eşi olarak tanıdık ama süreç içerisinde kendisi ile çok güzel dostluklar edindik. Bizleri Kahramanmaraş’ın bürokrasisi ile buluşturan, bütün kadınlara yol gösteren hepimize eşit mesafede yaklaşan, birlik beraberliğimizi pekiştiren o değerli insanı yolcu etmekteyiz. Çok yoğun duygular yaşıyoruz. Kalben Ruhen biz her zaman Konya’da yanınızda olacağız. Sizleri de Kahramanmaraş’taki toplantılarda ağırlamak istiyoruz. Sizlerle biz daha güçlüyüz, sizleri unutmayacağız” ifadelerini kullandı.

“DEĞERLİ BİR İNSANI TANIMAK GÜZELDİ!”

Kendisinden ayrılmanın üzüntüsü içerindeyiz diyen Kahramanmaraş Kadın Platformu Başkanı Zeynep Arıkan ise; “Kahramanmaraş Kadın Platformu olarak, bizlerle her konuda istişare eden, çalışmalarımızda desteğini esirgemeyen, özel günlerimizde bizi yalnız bırakmayan, dostluğu ve samimiyetiyle her zaman yanımızda olan Sevgili Ruhan Özkan’a bundan sonra ki hayatında sağlık ve mutluluk diliyoruz” ifadelerini kullandı. (HABER-FOTO: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi