Yerelden ulusala bütün memleketin tüm sorunlarına değinmek ve mutlaka çözüme ulaştırmak hedefi ile yola çıktıklarının altını çizen Kazancı: “Mevcut iktidarın cebinde gördüğü her döneminde en yüksek oy oranlarından birini aldığı Kahramanmaraş'ın takımına bu durum reva mıdır?”dedi.

Başkan Kazancı mesajında şunları kaydetti: “Memleket Partisi'nde görev alırken yerelden ulusala bütün memleketimizin tüm sorunlarına değinmek ve mutlaka çözüme ulaştırmak hedefi ile yola çıktık.

Bu amaçlar doğrultusunda bazı konuların diğer konulardan öncelik arz ettiği malumunuzdur.

Memleketimizin ulusal alandaki tanıtım yüzü olan Kahramanmaraş Sporumuzun mevcut durumu bizleri derinden üzmektedir. Çevremizdeki  neredeyse tüm illerin bir takımı gerek Süper Lig'de gerekse alt liglerde  söz sahibi olmaya çalışırken memleketimizin takımı yokluklar içerisinde lige devam edip edememenin muhasebesini yapmaktadır.

Bu duruma bir de maçlarını oynayabileceği bir sahasının olmaması durumun vahametini  gözler önüne sermekten öte direkt göze sokmaktadır.

Mevcut iktidarın cebinde gördüğü her döneminde en yüksek oy oranlarından birini aldığı Kahramanmaraş'ın takımına bu durum reva mıdır?

Takıma destek usulen yapılan kulüp ziyaretleri ile yeterli olmamaktadır. Elindeki tüm imkanlarını kullanan Kulüp Başkanı ve Yöneticileri artık kulübü  ligden çekmeyi düşündüğünü yüksek sesle ifade etmektedir.

 Stadın yıkım kararı alınırken yine her zamanki gibi plansız hareket edilerek takımın maç oynayacağı alternatif stad bile belirlenmeden neredeyse liglerin başlayacağı hafta yıkım kararı alınmıştır. Gerekçe olarak da taraftar suçlanmış ve stadı dolduramaması gerekçe gösterilmiştir.

Sanki diğer illerde hatta Süper Ligde oynayan takımların maçları hınca hınç doluyormuş gibi uzay üssü gibi stadlar ( ÖRN. Çorum Malatya Kayseri Konya Mersin)yapılırken bizim elimizdekini yıkmak en basit tabirle bu Kahraman şehrin Kahraman evlatlarına yapılmış hakarettir. Kahramanmaraşlılar kendilerine yapılan bu tavrı unutmazlar.

Şunun özellikle bilinmesini isterim ki  Son olarak MARAŞ SAHİPSİZ değildir . MARAŞIN SAHİBİ MARAŞIN ÖZ  EVLATLARIDIR. Kamuoyuna saygıyla arz olunur.” HABER: GÖKHAN DÖKÜCÜ

Editör: Haber Merkezi