29 dönüm araziye inşa edilen ve 4 bloktan oluşan yeni hizmet binası, tüm birimleri bir araya topladı.

Vatandaşların ihtiyacına göre özel olarak planlanıp dizayn edilen binada, bloklar arasında kolayca geçiş imkanı sağlayan alanın olduğu, bina ve sube girişlerine tanıtım panoları konulduğu öğrenildi

Asayiş, Trafik, Çocuk Şube, Kaçakçılık, Terörle Mücadele ve diğer tüm birimlerin aynı çatı altında olmasıyla  vatandaşlara da  büyük kolaylık sağlamasının hedeflendiği belirtildi.

Daha önce birbirinden uzak mesafede dağınık şekilde hizmet veren şubeler bu sayede birleşmiş oldu. Vatandaşlara kolaylık sunan yeni hizmet binası ayrıca zaman ve personel tasarrufu da sağlıyor.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada , Bahçelievler Mahallesi 9015 sokak No:7 de yeni hizmet binasının faaliyete girdiği belirtildi. Açıklamada ayrıca Valilik bahçesindeki Emniyet Müdürlüğü, Belediyedeki ek Hizmet Binası, Bayazıtlı Mahallesindeki Asayiş Müdürlüğü, Esnaf Odasındaki Trafik Şube Müdürlüğü ile , Çocuk Şube Müdürlüğü Binalarının boşaltıldığı, yeni binaya taşındığı, vatandaşların bu binalar yerine yeni hizmet binasına gitmeleri gerektiği kaydedildi.

Dulkadiroğlu ve Onikşubat İlçe Emniyet Müdürlükleri mevcut binalarında devam edeceği, kısa bir müddet sonra yeni ayrı yapılan yeni binalarına taşınacakları da ifade edildi.

Yeni Emniyet Binası Adresi:

Bahçelievler Mahallesi 9015 sokak no:7 Dulkadiroğlu/ kahramanmaraş

Telefon: 0344 221 11 55

HABER: ÖMER FARUK SALMAN

Editör: Haber Merkezi