Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nde peş peşe değişimler yaşanıyor. Fen İşleri Daire Başkanı Fatih Yoldaş’ın istifa etmesi sonrası yerine Altındağ Belediyes'inden Cebrail Arslan'ın getirildiği duyuruldu. Aradan bir süre geçmesi sonrasında ise bu kez de Cebrail Arslan'ın alınarak yerine İtfaiye Daire Başkanı Özcan Konuklar'ın getirildiği kaydedildi.

Bugün şok bir kararla Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığından istifa etitğini duyuran Fatih Yoldaş'ın yerine, Kahramanmaraş İtfaiye Daire Başkanı Hanifi Özcan konuklar atandı. Başkan Hayrettin Güngör tarafından Kahramanmaraş İtfaiye Daire Başkanı olarak atanan Özcan Konuklar bugünden itibaren Fen İşleri Dairesi Başkanı olarak görev yapmaya başladı.

Özcan Konuklar Kimdir?

27.07.1961 Tarihli Kahramanmaraş Merkez Doğumlu Olup. İlk, Orta ve Lise'yi Kahramanmaraşta tamamladı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Makine ve Elektrik Mühendisliği Fakültesi’nden 1983 Yılında mezun oldu.

Menzelet Baraj İnşaatı ve Çelik Konstrüksiyon İmalatları’nda Şantiye Şefi olarak üç yıl görev yaptı. 1987 yılında Belediye Makine İkmal ve Bakım Müdürlüğü’nde Mühendis olarak göreve başladı.

Belediyemizin Karasu İshale Hattında Kontrol Mühendisi Olarak Görev Yaptı

2004 yılına kadar bu müdürlükte Atölye Şefi olarak çalışırken, Aynı zamanda 2004 yılında Fen İşleri Müdür Vekilliği’ne atandı. 2006 yılında Kahramanmaraş Belediye Başkan Yardımcısı Vekili olarak atandı.

2011 Yılı İtibarı ile Makine Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü Görevini Yürütmekte iken bu görevinin yanı sıra, 2019 Yılında İtfaiye Dairesi başkanı olarak atandı.

06.04.2020 tarihinde Fen İşleri Dairesi Başkanı olarak atandı.

Evli ve 5 çocuk babasıdır.

Editör: Haber Merkezi