Bir dönem DHA Kahramanmaraş muhabirliği de yapan Lütfi Yıkan, dün akşam saatlerinde evinde rahatsızlandı. İhbar üzerine eve gelen ambulansla Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Yıkan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş’ta fotoğraf çekmek için adım atmadığı yer kalmayan özellikle siyasetçileri konuşturan fotoğraflar çekmesiyle haklı bir başarıya imza atan gazeteci- muhabir Lütfi Yıkan 15 Eylül 2020 günü akşam saatlerinde geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını yitirdi.

Mesleğe başladığı ilk günden bu yana Gazeteci Mustafa Nuri şirin ile birlikte Kanal7, Dünya Gazetesi, Doğan haber Ajansı başta olmak üzere bir çok gazete ve televizyonda çalışan Mustafa Nuri Şirin’in yol arkadaşı Lütfi Yıkan genç yaşta hayatını yitirdi. Beyin kanaması sonucu öldüğü belirlenen Lütfi Yıkan, ailesi, meslektaşları ve sevenleri tarafından Şeyhadil Mezarlığı'nda düzenlenen törenle toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet Mustafa Nuri şirin başta olmak üzere ailesine, akrabalarına ve basın camiasına Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi ailesi olarak baş sağlığı diliyoruz. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi