25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde toplumsal farkındalığın arttırılması amacıyla, 81 İl Valisi’nin ve Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme Değerlendirme Komisyon Üyelerinin video konferans üzerinden katıldığı toplantıda, Bakanlarımız tarafından kadına yönelik şiddetle mücadelede, koordinasyon ve iş birliğinin güçlendirilmesinin yanı sıra alınacak tedbir kararlarının da değerlendirmesi yapıldı.

Video Konferans bağlantısı sonrası konuşma yapan Valimiz Ömer Faruk Coşkun’da, toplantının ilimiz adına hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, kadınlarımıza yönelik şiddetin olmadığı huzurlu bir yaşam diledi.

İlimizde Video Konferans yoluyla yapılan toplantıya Vali Coşkun’un yanı sıra Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı, Vali Yardımcısı Fatih Damatlar, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Özdurhan, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu ve ilgili kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

Editör: Haber Merkezi