İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç ve yönetim kurulu tarafından parti binasında Akif Emre Gökçe’ye parti rozeti takıldı. İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Akif Emre Gökçe, tebriklerin ardından atandığı yeni görevine başladı.

İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç, “İYİ Parti gerek kuruluş sürecinde gerekse de kuruluşunu hazırlayan olaylar silsilesinde büyük bir mücadele vermiş kadrolar tarafından kuruldu. Bu kadroların ortak özelliklerinden biri inanmış diğeri ise cesur insanlardan oluşuyor olmasıdır. Biz Türkiye iyi olacak Kahramanmaraş iyi olacak derken bunu inanarak söylüyoruz. İYİ Parti Gençlik Kolları’na biz kısaca İYİ Gençlik adını verdik İYİ Gençlik’le Türk siyasi tarihine bir not düşmek istiyoruz. Gençler İYİ Parti’nin dolgu malzemesi değil, temeli olacaktır. Bunu kısa zamanda göreceksiniz İYİ Parti’nin öyle bir gençlik potansiyeli var ki biz bunu gençlik kollarımızı kurarken çok iyi gördük. Biz daha görevlendirilmeden illerde, ilçelerde, mahallelerde genç arkadaşlarımız “İYİ Parti’ye nasıl destek oluruz” sorusunu kendilerine sorarak harekete geçmişti. İYİ Parti’yi nasıl Türk milletinin bir dip dalgası kurduysa, İYİ Gençlik de gençlerin Türkiye’ye hizmet aşkından doğdu. İYİ Gençlik sayesinde siyaset gençler için çekinilen bir şey değil zevkle yapılan bir memlekete hizmet yolu olacaktır. Kahramanmaraş İYİ GENÇLİK Kahramanmaraş’ın gençlerinin sorunlarını dinleyecek, inanıyoruz ki Akif Emre Kardeşimiz bu görevin üstesinden gelecektir. Kahramanmaraş Gençlik Akif Emre beye ve ekibine emanettir. Kendileri şehrimizin güzelliklerini gün yüzüne çıkarıp tüm dünyaya tanıtmak anlatmak için çalışacaklar mahalle mahalle , sokak sokak, ev ev, gezilmedik yer bırakmayacaklar gençlerin sorunlarına ortak olup çözüm arayışında bulunacaklar.

İYİ parti Akif Emre Gökçe’nin rehberliğinde ilerleyen gençler olarak yılmayarak başaracaklar. Biz şunu diyoruz İYİ GENÇLİK varsa UMUT da vardır Akif Emre kardeşimizin ve ekibinin çıktığı bu yolda Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah. Değerli kardeşimin çıktığı bu Yolda muvaffak olmasını Rabbimden niyaz ederim. Her şey den önce bir abisi olarak yanında olduğumu ve beraber hizmet edecek olmanın mutluluğunu yasadığımı bilmesini isterim. Daha müreffeh bir memleket için Çıktığın bu Yolda Rabbim ayağınıza taş değdirmesin inşallah " dedi. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi