İyi Parti Kahramanmaraş Teşkilatı, Genel Merkezlerinde Liderleri Meral Akşener’i ziyaret ederek, şehirde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi sundu.

Genel Başkanlığını Meral Akşener’in yaptığı İYİ Parti Genel Merkezine ziyaretlere bir yenisi daha eklendi, Kahramanmaraş teşkilatı Genel başkanını ziyaret ederek başarı dilekleriyle moral verdiler.

İl ve İlçe Teşkilatının özverili bir şekilde çalışmasıyla Kahramanmaraş’ın en etkin siyasi partilerinden biri olmayı başaran İyi Parti, her geçen gün şehirdeki popülerliğini artıyor.

Genel Başkanları Meral Akşener’den aldıkları güç ve motivasyon ile kent halkının gönlünü kazanmak için gece-gündüz demeden çalışan İyi Parti Kahramanmaraş Teşkilatı, bu bağlamda Liderleri Akşener’i Genel Merkezlerinde ziyaret etti.

İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel, Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Fatih Öztürk, İl Teşkilat Başkanı Süleyman Tekerek ile diğer İlçe Başkanlarından oluşan heyet, hatırı sayılır bir zaman dilimi içerisinde Genel Başkanlarıyla fikir alışverişinde bulunarak çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Ayrıca Heyet Üyeleri, Liderleri Akşener’in nasihat ve talimatlarını dinleyip not almayı da unutmadı.

“ANKARA DA KAHRAMANMARAŞ’I KONUŞTUK”

Ziyaret hakkında Partiden yapılan açıklamada; “Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendiyi ve genel merkezimizi ziyaret ettik. Sayın Genel Başkanımız ile hatırı sayılır bir zaman dilimi içerisinde fikir alışverişinde bulunup çalışmalarımız hakkında bilgi verme imkanımız oldu. Kendisinin nasihat ve talimatlarını dinleyip notlarımızı aldık. Her gelişimizde motivasyonumuzu bu denli arttıran bir Liderin arkadaşından gitme şerefi bizlere nail olduğu için çok mutluyuz. Genel başkanımız Sayın Meral Akşener’le görüşmeleri sırasında Cumhurbaşkanlığı seçiminden, genel seçime, teşkilat çalışmalarından, seçim çalışmalarına, Kahramanmaraş’taki sorunları tek tek değerlendirdiler. 

Kahramanmaraş’ın kronikleşen sorunları ve ivedi çözüm bekleyen sorunları ile ilgili teşkilatlar genel başkanımıza sunum yaptılar. Her bir soruna ayrı ayrı projesi olan il teşkilatımızın genel merkezle görüşmesi, il teşkilatımızın çok daha güçlenmesine, inançlarının perçinlenmesine ve onların daha azim ve kararlı bir şekilde çalışmasına yönlendirmiştir.

Genel Başkanımıza, İyi Parti Kahramanmaraş il başkanlığı olarak içinde bulunduğumuz koşulların ne denli sabır ve sükunet içerisinde geçtiğinin farkında olarak Kahramanmaraş’ımızın kendisine atfedilen ‘Kahraman’ca yaşamanın gerçekleşmesi için canla başla çalıştığımızdan emin olabilirsiniz.

Bu inanç ve enerjinin tüm halkımızla birleşip, İYİ’lerin Kahramanmaraş’ın kanatlarının altında çoğalması bizim için büyük bir güçtür.

Bu gücün artıyor olması da İl başkanlığımızın, ilçe teşkilatlarımızın sayesinde olmuştur. İYİ Parti Kahramanmaraş İl başkanlığı olarak, güçlüyüz, kararlıyız ve çalışmalarımız ve projelerimizle Kahramanmaraş’ımızın yanındayız. Rabbim ayağına taş değdirmesin sayın Genel Başkanım!” ifadesine yer verdiler. HABER: YAŞAR ERİKLİ

Editör: Haber Merkezi