AK Parti Kahramanmaraş camiasının ve sigorta sektörünün tanınmış simalarından; KMTSO Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Beşen, oğlu Samet Beşen 'i evlendirdi. 

02-001.jpeg

Yine kentin tanınmış isimlerinden ve 1994 yerel seçimlerinde Kahramanmaraş Belediye Başkan adayı olan Fatih Gemci'nin kızı Nazlı Gemci ile dünya evine giren Samet Beşen'in düğünü Ramada Otel'de seçkin davetlilerin katılımı ile yapıldı.

Genç çiftin resmi nikâhını Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör kıydı.

03.jpeg

Nikâh şahitleri ise şu isimlerden oluştu: Önceki dönem Başbakan Yardımcısı ve Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Başkanvekili Veysi Kaynak, TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, TPB Genel Başkanı Nevzat Pakdil, Vali Ömer Faruk Coşkun, Ak Parti Milletvekili Ahmet Özdemir, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Duran Balsuyu yaptı

06.jpeg

İlk kez kayınbaba olma mutluluğunu yaşayan Mehmet Beşen, davetlilerle birebir yakından ilgilendi. Yılın düğününe; iş, siyaset, basın ve bürokrasiden seçkin davetliler katıldı.

07.jpeg

Beşen ve Gemci ailelerini tebrik eder; Kahramanmaraş'ta Bugün Gazetesi ailesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Editör: Haber Merkezi