Kahramanmaraş'ın başarılı iş insanlarından Alpedo-Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve MÜSİAD eski Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu, Başkonuş Yaylası Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Erdoğanyılmaz ve iş insanı ağabeyi Kayahan Erdoğanyılmaz, Hakkari Yüksekova'da Mehmetçiğe moral ziyareti gerçekleştirdi. Kahramanmaraş’ın başarılı iş insanlarından Alpedo-Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, Başkonuş Yaylası Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Erdoğanyılmaz ve iş insanı Kayahan Erdoğanyılmaz Hakkari Yüksekova’da Mehmetçiğe moral ziyareti tertip etti.

ŞIRNAK VE BELEDİYE BAŞKANI ZİYARETİ

Pazartesi günü Kahramanmaraş’tan yola çıkan heyet Kahramanmaraş’ın yöresel lezzetlerini de beraberinde götürdüler, bilindiği üzere heyet ilk olarak Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yerka’yı makamında ziyaret ederek Kahramanmaraş’ın yöresel ürünlerini ikram etti ve başkana hediye takdim etmişti. Uğradıkları her yerde yöresel damak zevkimiz ve ürünümüz olan dondurma, baklava, çörek ve tarhanayı ikram eden Sami Kervancıoğlu ve Kayahan-Serhan Erdoğanyılmaz kardeşlerin bu jesti ev sahiplerince takdirle karşılandı.

MEHMETÇİĞE TATLI DONURMA İKRAM ETTİ

Kervan Lezzetler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, 3000 m rakımlı Hakkari Yüksekova'da görev yapan Mehmetçiğe moral ziyareti gerçekleştirdi. Kervancıoğlu, ziyaret esnasında Kahramanmaraş’tan götürdüğü dondurma, tatlı ve çörekleri Mehmetçiğe ikram etti.

Kervan Lezzetler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, 3000 m rakımlı Hakkari Yüksekova'da görev yapan Mehmetçiğe moral ziyareti gerçekleştirdi. Kervancıoğlu, ziyaret esnasında Kahramanmaraş’tan götürdüğü dondurma, tatlı ve çörekleri Mehmetçiğe ikram etti.

Kervan Lezzetler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu ve beraberindekiler yolculuk esnasında önce Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka’yı makamında ziyaret ederek Kahramanmaraş’ın yöresel lezzetlerini ikram etti. Başkan Yarka, Kahramanmaraşlı ziyaretçilerini Şirnak’ta ağırlamaktan büyük bir onur duyduğunu, Kahramanmaraş’ın kardeş şehir olduğunu ifade ederek misafirlere bölge hakkında bilgi verdi. Daha sonra karşılıklı hediyeler takdim edildi.

HEYET, HAKKARİ VALİSİ İDRİS AKBIYIK’I DA ZİYARET ETTİ

Şirnak’tan yola çıkan heyet, Hakkari Valisi İdris Akbıyık’ı ziyaret ederek bölge hakkında bilgi aldılar. Kervancıoğlu, Kahramanmaraş’ın yöresel lezzetlerini Vali Akbıyık’a takdim etti. Arkasından Hakkari İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri ÖZTÜRK de ziyaret edilerek Yüksekova’ya geçildi.

Yüksekova’daki askeri üs bölgesinde Mehmetçiği ziyaret eden Sami Kervancıoğlu ve Kahramanmaraşlı heyet, şehrin yöresel ürünlerini ikram ettiler. Bu ziyaret Mehmetçiğimiz için de moral ve motivasyon oldu. Kervancoğlu, askerlerimizin moralini oldukça yüksek gördüğünü, o zor iklim ve doğa şartlarında canlarını hiçe sayarak terörle mücadele eden tüm Mehmetçiklerimize Allah’tan muvaffakiyetler dilediğini ifade etti.

MEHMETÇİKTEN TÜRKÜ SÜRPRİZİ!

Ziyaret esnasında bir askerimiz Abdürrahim Karakoç’a ait olan Mihriban türküsünü sazıyla çalıp söyleyerek heyete anlamlı bir jest yaptı. Komutan, Kahramanmaraşlıları misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yaptıkları görev ve amaçları hakkında heyete bilgi verdi. Askerler olarak vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için hizmet ettiklerini belirten komutan Türk milletinden dua beklediklerini ifade etti.

(HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi