Güncel Yatırım Tutarı 150 Milyon TL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan İmran Kılıç Köprüsü ve Bulvarı projesinde çalışmalar hızla ilerliyor. Şehir merkezi ile batı köyleri arasındaki mesafeyi yarı yarıya kısaltacak ve vatandaşların ulaşım konforunu artıracak projede son aşamaya gelindi. Yaklaşık 75 Milyon TL yatırımla hayata geçirilen projenin bugünkü tutarı 150 Milyon TL’yi buluyor. Proje kapsamında 5 kilometrelik bulvarın son düzenlemeleri yapılırken, 210 metrelik köprünün de üst betonu atılıyor.

5 km Bulvar, 210 m Köprü

Sürdürülen çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Şehrimizin kuzeyi ile güneyini birbirine bağlıyoruz. Batı köylerimiz için 5 kilometrelik yeni bir bulvar ve 210 metre uzunluğunda yeni köprü inşa ediyoruz. Sahada artık son çalışmalar yapılıyor.

Köprümüzde de üst beton uygulamasına geçildi. İnşallah bu yatırımımızı da kısa süre içerisinde tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.  

Editör: Haber Merkezi