Kahramanmaraş – Onikişubat İlçesi Ilıca kaplıcalarında özellikle Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında büyük yoğunluk yaşanıyor. Ilıca kaplıcalarında her bütçeye göre konaklama tesisi bulmak mümkün ancak, Tarım ve Kırsal Kesimi Destekleme Kurumu TKDK tarafından % 75 AB katkısı, % 25 T.C. katkısı ile finanse edilen “Kırdağ Apart” modern imkan ve güler yüzlü personeliyle, rahat ve huzurlu, unutamayacağınız bir tatil geçirmenize vesile oluyor. 1+1 Dairelerle 4 ve 6 kişilik ailelerin hizmetinde olan Kırdağ Apart çatı katında ise 2+1, 3+1 Jakuzili Dairelerle hizmette sınır tanımıyor.

Her türlü donanıma sahip Kırdağ Apart sıcak su, Wifi internet, TV, mutfak gereçleri en son sistem oda eşyaları, uygun fiyat imkanıyla tercih edeceğiniz bir yer olarak hizmette sınır tanımıyor. Pandemi kurallarına uygun Hijyene önem veren Kırdağ Apart İşletme Sahibi Nur Tuğba Kırdağ, “Buraya gelen Müşteri değil, bizim misafirimizdir. Bizde en önemli şey Hijyendir” dedi.

Kaliteli hizmetin Hijyenden geçtiğini ve Hijyende taviz vermediklerini ifade eden İşletme Sahibi Nur Tuğba Kırdağ, “Biz bu Apart’ımızı Kırsal Kalkınma Destekli olarak hizmete sunduk. 4 ve 6 Kişilik 1+1 Dairelerimiz mevcut. Çatı Katımızda 2+1, 3+1 Jakuzili Dairelerimiz var. Evli Çiftlere Balayı şeklinde hazırlanmış dairelerimiz Sabahları isteyene Köy ürünlerinden Kahvaltı gibi hizmetlerimiz var. Bizim Olmazsa olmazımız ise Hijyendir. Temizlikten Ödün vermeyiz 4 personelimiz var ve temizlikte Hijyende sınır tanımıyoruz. Bizim amacımız Güler yüzle Misafirlerimizi temiz bir ortam sunmaktır” ifadelerini kullandı. (HABER: YAŞAR ERİKLİ)

Editör: Haber Merkezi