Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Hayrettin Güngör, 31 Mart Yerel Seçimleri'nin Türkiye için öneme sahip olduğunudile getirdi.

Nurhak belediye başkanlığını ve ilçede bulunan esnafları gezen Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayrettin Güngör, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. ‘Birlikte Belediyecilik’ sloganıyla istişareye büyük önem verdiğine her fırsatta dikkat çeken Güngör, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

Nurhak ilçesinde Nurhak Belediyesi ziyareti ile başlayan Hayrettin Güngör, Belediye başkanı partilerimiz ayrıda olsa birlik vebareberlik içerisinde seçim geçirmek demokrasinin güzelliği ve gereği budur dedi. Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Hayrettin Güngör, 31 Mart Yerel Seçimleri'nin Türkiye için öneme sahip olduğunu ve 3 önemli sorumluluklarının olduğunu dile getirdi. Sloganlarının 'Memleket işi gönül işi, belediye işi gönül işi' olduğunu hatırlatan Güngör, makama değil sorumluluğa talip olduklarını dile getirdi.

Bundan sonraki süreçte vatandaşların gönüllerini kazanmak olduğunu anımsatan Güngör, “Bizim için ve Türkiye için 31 Mart seçimleri çok önemli. Özellikle biz 3 büyük sorumluluğumuz var. Birincisi biz bir adayız bir sorumluluğa talip olduk, bir makama talip olmadık. Bu bizim için çok önemli. İkincisi bir partimiz var ve büyükşehir belediye başkan adayıyız. İnşallah Cumhurbaşkanımıza yakışır bir seçim süreci yaşamak istiyoruz. Üçüncü sorumluluğumuz da, biliyorsunuz biz partimizin yanında Cumhur İttifakı’nın da adayıyız. Cumhur İttifakı bir seçim ittifakı değil, iki liderimizin Cumhurbaşkanımız ve MHP Genel Başkanımızın bir araya gelerek ülkenin menfaati, bu milletin menfaati için kurmuş oldukları çok önemli bir birliktelik olarak bunu görüyoruz. Biz de Cumhur İttifakı’nın ruhuna uygun olarak bu seçim sürecini devam ettirmek, bu sorumluluğu üstlendiğimizde de bunun ruhuna uygun olarak hareket etmek ve gelecek nesillere aktarmak istiyoruz. Bizim belediye yönetim anlayışımız, Cumhurbaşkanımız seçimlerle ilgili bir manifesto açıkladı ve sloganımızda 'Memleket işi gönül işi, belediye işi gönül işi' biliyorsunuz. Bundan sonraki süreç artık gönülleri kazanma ağırlığında olacak ve artık birleştirici olacağız. Diyoruz ki sloganımızda, 'birlikte belediyecilik' diyoruz. Neyle birlikte? Önce, belediyedeki çalışanlarımızla, sonra meclisimizle, sonra vatandaşlarımızla süreci devam ettireceğiz. İnşallah Cumhur İttifakı’nın ruhuna uygun bir seçim süreci geçireceğiz” dedi.

“31 MART KAHRAMANMARAŞ'IN VE TÜRKİYE'NİN GÜNÜ OLACAK”

Cumhur İttifakı’nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve 11 ilçe belediyesinde seçimi kazanacağına inandığını belirten Güngör, “31 Mart'ta Türkiye bir yerel seçim yapıyor. Tabi bu bir yerel seçim yanında aynı zamanda Cumhurbaşkanımıza vereceğimiz desteğimizin de çok önemli bir göstergesi olacak. Türkiye'nin bölgesinde önemli bir aktör. Türkiye cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle daha hızlı kararlar alacak, bürokrasi azalacak ve bu yönetim sistemiyle yerel yönetimlerimizle uyum içerisinde çalışırsa Türkiye daha da büyüyecek. İşte bizde bu anlayış içerisinde inşallah bu yetkiyi hemşerilerimiz bize verirse Kahramanmaraş'ta büyükşehirle beraber 11 ilçemizde Cumhur İttifakı’nın belediye başkanlarıyla buluşturduğumuzda hem Kahramanmaraş hem de Türkiye kazanacak. Benim bu konuda herhangi bir şüphem yok. Hemşerilerimin geldiğimizden bugüne kadar göstermiş olduğu teveccühü Kahramanmaraş'ta Cumhur İttifakı AK Parti ve Cumhurbaşkanımıza yakışır bir oy alacağımızdan hiç şüphem yok. Tabi ki bu seçimin sloganı Cumhurbaşkanımız 11 maddede bir manifesto açıkladı. Bizim bundan sonraki süreçte hedefimiz partimizin bu manifestosuna uygun olarak inşallah görevlerimizi yürüteceğiz. Ama bu seçimin bir sloganı da gönül belediyeciliğidir. Tabi ki altyapı üstyapı yapacağız ama öncelikli hedefimiz hemşerilerimizin gönlünü kazanmak olacaktır. İnşallah bu hizmet aşkıyla bu sloganla Allah nasip ederse görevimizi yürüteceğiz. AK Parti büyük bir aile. İnşallah 31 Mart Kahramanmaraş'ın ve Türkiye'nin günü olacak” dedi.(HABER: YAŞAR ERİKLİ)

Editör: Haber Merkezi