Ziraat Mühendisleri Odası Kahramanmaraş Şube Başkanı Doç. Dr. Ziya Dumlupınar,Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Kırbaş, İbrahim Gül ve KSÜ Öğretim Üyesi Dr. Adem Bardak ile birlikte MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Dumlupınar ve ekibi, Kervancıoğlu’na başarı temennilerinde bulunurken, ZMO olarak Kahramanmaraş adına her zaman birlikte hareket etmeye hazır olduklarını belirttiler.

TOPRAKLARIMIZ BOŞ KALMASIN SÜREKLİ ÜRETELİM

Kahramanmaraş tarımı hakkında bilgiler veren Dumlupınar, Kervancıoğlu’na tarımsal yatırımlar hakkında öneriler de bulundu. Kahramanmaraş’ın önemli bir tarım şehri olduğuna dikkat çekerek, iş dünyasının da tarıma önem vermesi gerektiğini söyledi ve “Ülkemizde tarım Sanayiinin gelişmesi için, biz her zaman üretimden yanayız. Topraklarımız boş kalmamalı. Bu anlamda işadamlarımıza da büyük görevler düşüyor. Birlikte hareket edersek şehrimiz tarımını istenilen noktaya getirmek için büyük bir adım atmış oluruz” dedi. MÜSAD Başkanı Sami Kervancıoğlu da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Hep birlikte hareket edersek, Kahramanmaraş’a değer katarız. Sizler tarım alanında önemli bilgi ve araştırmalara sahipsiniz. Fikirleriniz bizim için çok önemli.

MÜSAD olarak bizim de temennimiz tüm STK, kurum ve kuruluşlarımızla birlikte ortak akılla hareket etmek. Şehrimizi her yönüyle ele alıp gelişmesine katkı sağlamak istiyoruz” dedi.

MARKALAŞMAYA ÖNEM VERMELİYİZ

Markalaşmanın önemine değinen Kervancıoğlu; “Kahramanmaraş denilince insanların aklına sadece dondurma gelmesin. Bizim birçok değerimiz var. Bu değerlerimizi markalaştırarak ön plana çıkartıp, gerek iç pazarda gerekse dış pazarda yerimizi almalıyız. Yerli üretim desteklenmeli, Kahramanmaraş’ı Dünya’ya tanıtmalıyız. Tabi bütün bunları hem fikir olduğumuz gibi birlikte hareket ederek başarabiliriz” diye konuştu. Sıcak sohbetin ardından hatıra fotoğrafı ile ziyaret son buldu. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi