Kitapların teslimi sırasında okulun kütüphanesinin de olmadığının anlaşılması üzerine Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Sayın Salim CEBELOĞLU okula kütüphane sözü vermişti. Hayırsever bir iş insanı tarafından yapımı gerçekleştirilen kütüphaneye Göksunlu Şehit asker Ali ÖZDEMİR’in ismi verildi.

Kütüphane 4 Mart 2021 Perşembe günü Kahramanmaraş Emniyet Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Ali Semerci, Göksun İlçe Emniyet Müdür Vekili Mustafa Oktay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şeref Akpınar, kütüphane tefrişatını gerçekleştiren Ahmet Bilgiç, Şehit Asker Ali Özdemir’in ailesi, yakınları, okul öğretmenleri ve davetlilerin katıldığı törenle öğrencilerin kullanımına açıldı.

Kahramanmaraş Emniyet Müdür Yardımcısı Semerci, “Sena öğretmenin girişimi üzerine Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü olarak Esenköy İlkokuluna kitap desteğinde bulundukları ve bu güzel kütüphanenin okula kazandırılmasına vesile oldukları için mutlu olduklarını, şehidimizin isminin kütüphanede yaşatılacak olmasının ise kendilerini ayrıca mutlu ettiğini ifade etti”. 

Şehit Ali Özdemir’in anne ve babasının da hazır bulunduğu ve duygusal anların yaşandığı tören sonrası Kahramanmaraş Emniyet Müdür Yardımcısı Semerci öğrencileri ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.


 

Editör: Haber Merkezi