Yıllar Önce Beton Zeminde Hentbola başlayan ve yeni dönemde Genç Nesil Bilişim Spor Kulübü çatısı altında bir araya gelen Kahramanmaraş’ın Altın Kızları Bölgesel Terfi Liginden 2. Lige adına sahaya çıktı ve gruplarında 2. Olarak adını 2. Lige yazdırmıştı.

BESYO mezunu genç 7 kişi, Kahramanmaraş Genç Nesil Bilişim Spor Kulübünü kurarak 7’den 70’e spor yaptırmayı amaçlarken Sportif anlamda da ilk şampiyonluğuna Hentbol takımı ile ulaşarak Kahramanmaraş’ı temsil eden Genç Nesil Bilişim Spor Kulübü Hentbol takımına yeni sezon öncesi Mrş Maraş Paça yemek sponsoru olarak Genç Nesil’e destek verdi.

Yenilikçi ve Genç Nesil’e hitap etmeye çalışan ve amacı 7’den 70’e spor yaptırmak ve başarıya odaklı olan BESYO mezunu genç 7 kişinin kurmuş olduğu Genç Nesil Bilişim Spor Kulübü Hentbol takımı Mrş Maraş Paça tam destek veriyor.

Bu sezon yeni jenerasyon sloganından yola çıkarak geçtiğimiz sezonun olumlu imajını devam ettirmek için büyük gayret gösteren Kahramanmaraş Genç Nesil Bilişim Spor Kulübü en güzel örneklerini sponsor sayısını artırarak göstermeyi başarıyor. Amatör futbolun yarayan kanası olan sahipsizlikten ötürü birçok spor kulübü zar zor ayakta kalmaya çalışırken Genç Nesil Bilişim spor kulübü bu sezon sponsor bularak bu algıyı yıkmayı başardı ve yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanmayı sürdürüyor.

“GENÇLERE SAHİP ÇIKMAK GELECEĞE SAHİP ÇIKMAK DEMEKTİR”

2. Ligde mücadele eden Genç Nesil Bilişim Spor Kulübü kulübüne Sponsorluk veren Mrş Maraş Paça işletme sahiplerinden Erdoğan Sünbül, Gazetemize şu açıklamalarda bulundu; “Bu şehirde yaşıyorsak bu şehre hizmet etmek boynumuzun borcudur. Ülke olarak zor günler geçirdiğimiz bu dönemlerde gençlere sahip çıkmak adına zor ve ağır bir yükün altına giren Genç Nesil Spor Kulübü ile yaptığımız istişareler sonucunda ve araştırmalarımız doğrultusunda sponsorluk desteği sağlamamızın ne kadar faydalı olacağına kanaat getirdik. Gençlere yapılan hiçbir yatırım karşılıksız kalmaz. Her şey maddiyat değildir bu sporcu kardeşlerimizin hayır dualarını almakta bizlere huzur verir. Spora ve sporcuya destek olmaya gücümüz yettiğince devam edeceğiz” dedi.

“BİZ HER ZAMAN SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ”

Genç Nesil Spor Kulübünün vizyon ve misyon anlayışlarını çok takdir ettik ve Onlara destek olduğumuz için mutluyuz diyen Mrş Maraş Paça İşletme Sahiplerinden Mehmet Uyduran ise, Gençlerin her biri pırıl pırıl, gözlerindeki heyecan beni çok etkiledi ve bu kardeşlerimizin köreltilmeleri vebaldir. Bu şuurla karınca kararınca bizlerde ne yapabiliriz düşünüp gelen talep üzerine kendilerine yemek sponsoru olarak destek vermeye karar kıldık. İnşallah tüm iş adamlarımız amatöre sahip çıkar ve gençlerimizin kütü alışkanlıklardan, kahve köşelerinden arınması için çabalayan kulüp yöneticilerine nefes aldırır” ifadelerini kullandı.

HABER: İLKER YİYEN

Editör: Haber Merkezi