Kahramanmaraş İl Başkanı Muharrem Çevik, Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi / Etik Kurul Üyesi Fatma Şerefoğlu ve İl Yönetimi Elbistan ve Nurhak’ta bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Gelecek Partisi Elbistan İlçe Teşkilatını ziyaret eden İl Başkanı Çevik ve beraberindeki heyet , burada Elbistan ilçe Başkanı Kürşat Yüksel’le görüş alışverişinde bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Kahramanmaraş İl Başkanı Muharrem Çevik, Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi / Etik Kurul Üyesi Fatma Şerefoğlu ve Elbistan ilçe Başkanı Kürşat Yüksel’den oluşan heyet Elbistan Şoförler Odası Başkanı Cemil Şahin’i makamında ziyaret ettiler.

Elbistan Şoförler Odası’nda gerçekleştirilen ziyarette Elbistan’da şoför esnafın sorunları hakkında bilgi aldı. Sorunların çözümü için Gelecek Partisi olarak ellerinden geleni yapacaklarını ve sorunların çözümü konusunda da ilgili kişilerle görüşeceklerini ve takipçisi olacaklarını söylediler.

Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Muharrem Çevik, Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi / Etik Kurul Üyesi Fatma Şerefoğlu ve il teşkilatı Elbistan İlçe Başkanı Kürşat Yüksel ile birlikte Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan’ı da makamında ziyaret ettiler.

Gelecek Partili heyet burada Belediye Başkanı İlhami Bozan’dan belediyenin çalışmaları ile ilgili bilgiler aldılar.

Kahramanmaraş İl Başkanı Muharrem Çevik, Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi / Etik Kurul Üyesi Fatma Şerefoğlu, Elbistan İlçe Başkanı Kürşat Yüksel, Elbistan ilçesinde esnaf ziyaretlerinde de bulunarak esnafların sıkıntılarını dinlediler. Gelecek Partisi’nin iktidara gelmesi halinde yapacaklarını anlattılar.

Ziyaretlerle ilgili bilgiler veren Başkan Muharrem Çevik, Biz göreve geldiğimiz günden beri sahadayız. İl merkezi dahil ilçelerde de sokaklardayız. Ev ev, esnaf esnaf gezerek partimizin çalışmalarını anlatıyoruz. Halkımızın geri dönüşleri hep olumlu. Partimizin hem Kahramanmaraş merkezde hem ilçelerimizde üye sayısı her geçen artıyor. Halkımız partimize büyük teveccüh gösteriyor. Biz Gelecek Partisi olarak halkımızı sadece seçim zamanı değil her zaman ziyaret edeceğiz. Onlarla iç içe olacağız. Biz bir aile olacağız. Sorunlarımızı hep birlikte çözeceğiz” dedi.

Ziyaretlerin devam edeceğini de belirten Başkan Çevik, Bu sayede halkımızdan hiç kopmadan, halkımızın sorunlarını bilerek, halkımızla birlikte yol yürüyeceğiz. Bu yol iktidar yolu olacak” dedi.

HABER: YAŞAR ERİKLİ

Editör: Haber Merkezi