Dulkadiroğlu İlçesinde bulunan Yahya Kemal İlkokulu'nda ailelerin çocuklarıyla daha verimli zaman geçirmesi amacıyla başlatılan proje kapsamında, her gün belirlenen saatlerde televizyonlar kapatılarak, 10 Aralık 2019 günü sunumu gerçekleştirilen ve evde yapılabilecek etkinlikleri uygulayan aileler arasında en başarılı olanlar ödüllendirildi.

Ödül töreninde konuşan okul müdürü Hüseyin Yılmaz, ''Mutlu öğrenci, mutlu veli ve lider öğretmen ile Yahya Kemal İlkokulu eğitimde bir inci ve ilimizin en değerli ilköğretim okuludur. Bizler değerli velilerimizle birlikte Televizyonlarımızı kararttığımız 19 ile 20:30 saatleri arasında elhamdülillah yüzlerce veli ve çocuklarımız nitelikli zaman geçirdiler. Bu anlamda çok mutlu ve gururluyuz. Rabbimizin sevdiği işler yaparak bizler onun rızasını kazanmak istiyoruz'' dedi.  

Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Kurt ise yaptığı konuşmada, ''Velilerimiz de, eğitimin bir parçasıdır. Bu duruma katkı sunan tüm velilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Projenin sadece burada kalmayıp, bundan sonra ki dönemde de devam etmesini diliyorum'' ifadelerini kullandı.

Projede başarılı olan ve derece yapan ailelere belge ve ödüllerin verilmesiyle program sona erdi.

Editör: Haber Merkezi