Gazinatep Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen seminere; Gaziantep, Kilis, Kahramanmaraş, Hatay ve Osmaniye bölgelerinde görevli hakemler ve Gözlemciler katıldı. MHK Başkan Vekili ve 7. Bölge Sorumlusu Bedri Dölkeleş, hakemleri sosyal medya konusunda uyararak, “İl Hakem Kurulu, gerekse de Gözlemciler ve Hakemler sosyal medyayı kullanırken, biraz daha dikkatli davransınlar. Herkes sizi takip ediyor, en başta da MHK olarak biz takip ediyoruz” dedi

KAHRAMANMARAŞ ÇIKARMA YAPTI

20’ye yakın Kahramanmaraşlı hakemin kursta hazır bulunduğu MHK Bölgesel Yaz semineri Merkez Hakem Kurulu 7. Bölge sorumlusu Kadir Tozlu’nun katılımıyla Yaz semineri ve Atletik test gerçekleşti. Kahramanmaraş İl Hakem Kurulu ve TFFGHD Yönetim kurulu ziyaret gerçekleştirerek, “Klasman hakem ve gözlemcilerimiz seminere katılırken hakemlerimiz atletik teste tabi tutuldu. Yeni sezon öncesi hakemlerimize, gözlemcilerimize ve futbolun tüm paydaşlarına başarılar dileriz” diyerek Hakemlerini yalnız bırakmadılar.

AKKENT’TE KOŞTULAR

Gaziantep’te toplanan Bölge hakemleri akşam saatlerinde ise Akkent Spor Tesislerinde Atletik Testten geçtiler. Zorlu sınavda ter döken Gaziantep, Kilis, Kahramanmaraş, Hatay ve Osmaniye bölgelerinde görevli hakemler ve Gözlemciler yeni sezon görev alabilmek için savaştı. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi