Kahramanmaraş’tan İstanbul’a En Tatlı Yolculuk…

Kahramanmaraş’tan İstanbul’a göç eden Battal Gazi Etli ve Kardeşleri 1976 yılında ilk şubesini açtıkları #ETLİOĞULLARI Pastaneleri dün Gaziosmanpaşa Meydan şubesi ile dördüncü şubesini açtı. Anadolu yöresel mutfağında en zengin şehir olan Kahramanmaraş’ın başta baklava ile bülbülyuvası olmak üzere tatlı ve pasta çeşitlerini Kahramanmaraş yaylalarında üretilen malzemelerle üreten ve İstanbullulara sevdiren Etlioğulları yeni şubesinde dünya mutfağından seçkin lezzetlere de yer verdi.

Kurdeleyi Müsiad Kahramanmaraş Başkanı Kervancıoğlu kesti…

Gaziosmanpaşa meydan şube açılışında Kervan Lezzet Grubu ve Müsiad Kahramanmaraş Şube yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu, Gaziosmanpaşa belediye başkanı Hasan Tahsin Usta, Güngören Kent Konseyi Başkanı Bilal Ardıç, Ak Parti Gaziosmanpaşa ilçe başkanı Serkan Acar, Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları hemşehrimiz Ahmet Bülbül ile Mustafa Koral ve Etlioğulları Pastaneleri Kurucusu Battal Gazi Etli açılış Kurdelasını birlikte kesti.

İstanbullulara keçi sütü dondurma ve Kahramanmaraş baklavası ikram edildi…

Kervan Lezzet Grubu ve Müsiad Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu Gaziosmanpaşa belediye başkanı Hasan Tahsin Usta’ya satırla dondurma kesti, elleriyle yedirdi. Alpedo açılışta çangala astığı 100 kg. Kahramanmaraş dondurmasını satırla kesip İstanbullulara dağıttı.

Kahramanmaraş’ın keven otu yiyen keçilerin sütünden üretilen malzemelerle tereyağlı bol fıstıklı Kahramanmaraş Baklavasını İstanbullulara sevdiren usta Battal Gazi Etli ve Kardeşlerinin markası Etlioğulları Gaziosmanpaşa meydan şubesi Sarıgöl Mahallesi Laleli Caddesi 42 numara da Çetinkaya mağazası karşısında yer almakta.

Etlioğulları açılışı muhteşem oldu…

İstanbullulara Kahramanmaraş Baklavası ve Tatlılarını sevdiren ETLİOĞULLARI Pastaneleri açılışına çok yoğun katılım oldu. Kahramanmaraş Basın Temsilcisi Eyüp Kadir Kılcı’nın da açılışına katıldığı programa Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu Kurucu Genel Başkanı Avukat Şaban Kurt, Çocuk Doktoru Yusuf Büyükpınarbaşılı, Akparti Gaziosmanpaşa ilçe başkanı Serkan Acar, avukat Ali Çanak, Kahramanmaraş Afşinder Başkanı ve Mali Müşavir Ahmet Ardıç, Afşin Arıtaş Dernek Başkanı Adem Çelik, İlim Yayma Cemiyeti Gaziosmanpaşa Şubesi Başkanı ve mali müşavir Kerem Akpınar, avukat Erhan Alkaya, İşadamları Yaşar ve Murat Özyurt, Niyazi Öztürk, Yavuz Çalışkan, Mehmet Korkusuz ve Yaşar Hacıhasanoğlu çok sayıda Kahramanmaraşlı hemşerimiz ve İstanbullular katıldı. Açılışta Osmanlı macuncusu da macun şekeri ikramıyla renk kattı.

Editör: Haber Merkezi