Onikişubat İlçesi Akif İnan Mahallesinde modern ve teknolojik ürünlerle ağız ve diş sağlığına önem veren Envodi Onikişubat Ağız ve Diş sağlığı Polikliniği Diş Beyazlatma, Estetik diş hekimi, implant, kanal tedavi ve dolgu, lamine diş, portez diş, ortodonti, Zirkonyum, cerrahi işlemleri, diş taşı temizliği ve ağız ve diş sağlığına yönelik her şey halkın hizmetine sunuluyor.

Geniş alanda özel ve ferah bekleme salonu, çocuk oyun alanı ve hijyenik ortamda Ağız ve diş sağlığı hizmeti veren Envodi Onikişubat Ağız ve Diş sağlığı Polikliniği güler yüzlü tecrübeli alanında uzman doktorlar Engin Volkan Dikeç, Esra Esenceli, Nurgül Yarlıoğlu, Burhan Ceyhan, Berfin Merve Yamaç yeni Polikinlikte halkın hizmetinde.    

“İŞİMİZE TUTKU VE HEVESLE DEVAM EDİYORUZ”

Uzman ve deneyimli kadrosu ile Klinikte yapılan işlemler 09.00 - 18.30 arası hizmet vermekte ve Tüm diş tedavileri ile halkın hizmetinde olan daha kaliteli, daha hızlı ve ayrıcalıklı sağlık hizmetini indirimli olarak almasını amaçlayan Envodi Onikişubat Ağız ve Diş sağlığı Polikliniği Uzman Diş Hekimi Engin Volkan Dikeç; “Biz yeni nesil diş hekimliğini temsil ediyoruz. Türkiye'nin ve dünyanın en başarılı ağız ve diş sağlığı klinik markası olmak için yola çıktık. Hem sektörde hem de hastalarımızın hayatında anlamlı dönüşümlere imza atmak hedefimiz. Biz tedavilerimizle çocukların gençlerin yetişkinlerin yaşlıların hayata öz güvenle bakmalarını sağlıyor dünyalarını değiştirebilmelerine imkân sunuyoruz. Çünkü ağızda yapılacak 1 mm’lik ufak bir değişikliğin nasıl kocaman bir gülümsemeye dönüşebileceğini bir insan güldüğünde içindeki gerçek potansiyelin ortaya çıkarak hayatını pozitif anlamda değiştirebileceğini biliyoruz. En önemli başarı ölçütümüz tedavilerimiz sonrasında hastalarımızın sosyal ve profesyonel yaşamlarında elde ettikleri pozitif değişimler, Biz bu zihniyetle tüm personelimizle beraber işimize tutku ve hevesle devam ediyoruz. Hastalarımızın sadece dişlerine değil yaşamlarına da dokunmayı Seviyoruz” dedi. HABER: YAŞAR ERİKLİ

Editör: Haber Merkezi